iPhone 11, iPhone 11 Pro ve Pro Max tanıtıldı!

İşte, Apple'ın yeni telefonlarının özellikleri ve fiyatları

Google Haberlere Abone ol
iPhone 11, iPhone 11 Pro ve Pro Max tanıtıldı!

Teknoloji devi Apple, geleneği bozmadı. Her yıl eylül ayında yeni modelini tanıtan Apple, bu yıl da iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerini tüm dünyaya tanıttı. iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max'in özellikleri ve fiyatı belli oldu. Apple'ın yeni modelleri 699, 999 ve 1099 dolardan satışa sunulacak. Telefonların Türkiye satış fiyatları ise henüz bilinmiyor.



Akıllı telefon dünyasının öncülerinden olan Apple, yeni telefon modeli olan iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max’i San Francisco’da düzenlenen lansmanda tanıtıldı.



APPLE ARCADE



Apple, aylar önce duyurduğu Arcade'nin detaylarını paylaştı. Apple Arcade, 19 Eylül'de 150 ülkede aylık 4.99 dolardan hizmete girecek.



APPLE TV PLUS



Apple, Netflix'e rakip olarak Apple TV Plus'ı 1 Kasım'da 100'ü aşkın ülkede kullanıma sunacak. Apple TV Plus'ın aylık 4.99 olacağı duyuruldu. Apple ürünü alanlara 1 yıl Apple TV+ ücretsiz.



APPLE iPHONE 11



Ve milyonlarca kişinin bekleyişi sona erdi, iPhone 11 görücüye çıktı.



Tasarımsal olarak iPhone XR ile hemen hemen aynı görünen altı farklı renge sahip telefon, sadece arkasındaki çift kameraya ev sahipliği yapan geniş kamera modülüyle fark yaratıyor.



iPhone 11, iPhone 11 Pro ve Pro Max tanıtıldı!



Burada karşımıza geniş açı ile ultra geniş açı kamera çıkıyor. Her iki kamerası da 12 megapiksel olan telefon, burada özel bir gece modu da taşıyor.



Evcil hayvanlar için yeni portre modu ve High Key Mono efektini getiren telefon, saniyede 60 kare 4K video çekebiliyor.



TrueDepth kamera sistemimde güncellenmiş 12 megapiksel kamera yer alan model, ön kamerasıyla yavaş çekim video da çekebiliyor.



Yeni kameralardan biri 120 derece ultra geniş açıya sahip.



iPhone 11'de A13 Bionic işlemci yer alıyor.



Su geçirmeyen bir gövdesi bulunan telefon, genel olarak kameraya odaklanıyor ve pazarda devrim yapmıyor. 



Tüm iPhone 11 modellerinde ekranda yer alan çentik, önceki iPhone cihazlarına kıyasla biraz daha küçüldü. Böylece daha az alan kaplaması sağlandı ve kullanılabilir ekran alanı arttırılmış oldu. Yine aynı şekilde her üç iPhone’da da FaceID gibi özellikleri kullanmamızı sağlayan TrueDepth sensörleri, bu çentiğin içerisinde yer alıyor.



iPHONE 11 FİYATI



iOS 13 ile çıkan modelin 699 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor.  Modelin Türkiye fiyatı henüz belli olmuş değil.



Telefonlar için Siyah, Yeşil, Sarı, Mor, (PRODUCT)RED (Kırımızı), Beyaz renk seçenekleri sunuluyor.



iPhone 11, iPhone 11 Pro ve Pro Max tanıtıldı! - Resim : 2



iPHONE 11 PRO VE iPHONE PRO MAX



iPhone 11 Pro’da 2436 x 1125 piksel, iPhone 11 Pro Max ise 2688 x 1242 piksel boyutlarında çözünürlüğe sahip. Ayrıca her iki cihazın da piksel yoğunluğu 458 ppi değeriyle aynı düzeyde.



iPhone 11 Pro ve Pro Max, yüksek çözünürlüklü ve piksel yoğunluğu bulunan True Tone OLED ekran panelleriyle birlikte geliyor. Haptic Touch özelliğine de sahip olan ekranlar 1200 nit parlaklığı destekliyor. Super Retina XDR ekran ayrıca HDR10 ve Dolby Vision desteğine de sahip. iPhone 11 Pro 5,8 inç ile yeni modellerin en küçük üyesi iken, iPhone 11 Pro Max 6,5 inç ile en büyük üyesi konumunda.



Modeller için sunulan renk seçenekleri ise Altın, Uzay Grisi, Gümüş, Gece Yeşili olarak görünüyor.



iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max, birebir aynı olan 3 arka kamera lensine sahip.



Arka kameradaki sensörlerin tümü 12 MP çözünürlüğe sahip. Ancak her bir sensör farklı amaçlarla kullanılıyor.



Arka kamera sensörlerinden birisi geniş açılı lense sahip. Diğer sensör ana kamera görevi görürken, üçüncüsü ise bokeh efekti için derinlik sağlamaya yarıyor.



iPhone 11, iPhone 11 Pro ve Pro Max tanıtıldı! - Resim : 3



iPHONE 11 PRO VE iPHONE 11 PRO MAX FİYATLARI



Kutusundan iOS 13 ile çıkacak telefonların açıklanan fiyatları 5,8 inç için 999 dolar, 6,5 inç içinse 1.099 dolar seviyesinde yer alıyor.



Telefonların Türkiye fiyatları ise henüz bilinmiyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin