İpekyolu Fasion Week İnegöl'de

Modanın kalbi, 26-27-28 Nisan'da İnegöl'de atacak.

Google Haberlere Abone ol
İpekyolu Fasion Week İnegöl'de

26-27-28 Nisan 2018 tarihinde Türkiye'nin en ünlü moda tasarımcıları, ünlü markalarının defilelerini gerçekleştireceği uluslararası moda haftası İpekyolu Fashion Week, Bursa İnegöl'de modaseverlerle bir araya gelecek.



Türk ve dünyaca ünlü mankenlerin podyuma çıkacağı moda haftası, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir görsel şov sunacak. İpekyolu Fashion Week kurucusu ve mimarı Kayihan Group Kurucu Başkanı ve CEO'su Emrah Kayihan organizasyonla ilgili bilgi verdi.



İpekyolu Fasion Week İnegöl'de



Modanın kalbi İnegçl'de atacak



“Moda haftamızı belirlediğimiz tarihlerde gerçekleştirmeyi planlıyoruz, öncelikle Mobiliyum Mobilya AVM’nin ev sahipliğinde gerçekleştirmeyi planladığımız organizasyonumuz da, bir çok ünlü tasarımcı ve marka yer alacaktır.



Mart ayında İstanbul'da lansmanını gerçekleştireceğimiz organizasyonumuza.Dünya çapında bir top model de defilelerde yer alacaktır. Toplam 90 yerli yabancı ünlü mankenin yer alacağı organizasyonda, ünlü tasarımcılar Mobilya firmalarının ürünlerine de yeniden yorumlama yaparak faaliyet göstereceklerdir. Defile haftasının son günün de ise söyleşi ve panellerin de düzenleneceği konferanslar dizisi de yer alacaktır.



Ülkemiz tanıtımı için dünyada eşi benzeri olmayan 26 ülkeyi kapsayan Türkiye, Katar, Çin Dubai, Rusya,Kazakistan,Ukranya, Sırbistan,Bulgaristan, Kktc gibi ülkelerde de yakın zamanda defile haftaları gerçekleşecektir.Önümüzdeki haftalarda çok daha fazla bilgiyi sizlerle paylaşacağım”



İpekyolu Fasion Week İnegöl'de - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin