İpek Açar: O iftira beni çok üzdü

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın eşi İpek Açar'dan dikkat çeken açıklamalar...

Google Haberlere Abone ol
İpek Açar: O iftira beni çok üzdü

Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan usta sanatçı Kayahan'ın eşi İpek Açar, Hürriyet Kelebek'ten Cengiz Semercioğlu'na konuştu.



"Afet Oldu Hasretin" ve "Sevgiliye" adlı iki çalışmasının yer aldığı yeni albümü ve Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın iddialarıyla ilgili konuşan Açar, Kayahan'ın imzasını sahte olarak kullandığı suçlamalarını yalanlayarak "Bu iftira beni çok üzdü" açıklamasını yaptı.



Açar, Semercioğlu'nun; "Başka bir erkek olacak mı?" sorusuna ise "İnsan gönlü boşsa doldurmak ister. Benim gönlüm her zamankinden dolu" yanıtını verdi.



İşte, o röportaj:



Bu şarkılar Kayahan'a Sevgililer Günü hediyesi



Kayahan'la 22 yıllık beraberliğin ardından yine Kayahan'ın desteğiyle kendi kanatlarıyla uçmaya başladı İpek Açar... "Afet Oldu Hasretin" ve "Sevgiliye" adlı iki çalışmasının yer aldığı albümle dinleyici karşısına çıktı... Bir hafta önce yeni taşındığı evinde ağırladı beni ve kimi zaman gözlerinin dolduğu, kimi zaman umutla yanıt verdiği 10 soru sordum ona...

 

1) 22 müthiş yılın ardından nasıl geçti Kayahan’sız 11 ay? 



11 ay ama bana göre çok uzun. Beş yıl olmuş gibi geliyor. Onun yokluğunu o kadar çok hissediyorum ki... Çünkü biz günün her saniyesini beraber geçiren bir çifttik. 

Kayahan ve ben evden işe giden insanlar değiliz. Bizim işimiz de evdeydi. Stüdyoya da beraber giriyorduk, konsere de beraber gidiyorduk. O yüzden yokluğunu her saniye hissediyorum... 

Bu 11 ay içinde hayatımdaki en büyük değişiklik evimizi taşımak ve bu albümü çıkarmak oldu..



2) Daha sene-i devriyesi dolmamışken, Kayahan’la 12 yıl oturduğunuz evi bırakıp neden aynı site içinde yeni bir eve taşındınız? O ev sizin miydi, bu ev sizin mi?



Kızımız Aslı Gönül 4 yaşındayken o eve taşındık biz Kayahan’la... Aslı Gönül bugün 16 yaşında... Özlem ve hasret arttıkça o evde yaşamak ağır gelmeye başladı bize. 

Aslı Gönül’le ortak verdik bu kararı. Taşınalı bir hafta oldu daha. 

O evin bazı yerlerini kullanamaz hale gelmiştik. 

Kayahan ile kullandığımız salona giremiyorduk mesela. O evdeki Kayahan’ın yokluğu çok üzüyordu bizi... 

Bunu, Aslı Gönül ile buraya taşındıktan sonra çok daha iyi anladık. 

Taşındığımız için çok mutluyuz. Ev bizimdi evet, kiraya verdik ve biz de kirada oturuyoruz şu anda. 



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin