Instagram fenomenine 10.5 milyon euroluk haciz şoku

Instagram fenomeni İtalyan iş adamı Gianluca Vacchi hayatının şokunu yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Instagram fenomenine 10.5 milyon euroluk haciz şoku

Sevgilisiyle çekilen videolarıyla da bilinen Vacchi’nin maddi açıdan zor durumda olduğu açıklanırken 50 yaşındaki adamın yatlarına ve gayrimenkullerine el konulduğu ortaya çıktı. Servetini 11 milyon takipçisinin gözü önünde harcayan İtalyan iş adamı ailesinden kalan şirketi yönetiyor ve bir yandan da DJ olarak sahne alıyordu. Öyle ki geçtiğimiz aylarda Vacchi, Türkiye’ye gelmiş ve hayranlarıyla buluşarak gösteri yapmıştı.



Vacchi’nin malvarlıklarının bir kısmına haciz geldi haberinin duyulmasının ardından sanal alem 50 yaşındaki adamla dalga geçmeye başladı. Kendi adını taşıyan bir giyim markası kuran ve #Enjoy isimli bir kitap yazan Vacchi gibi dans eden sosyal medya kullanıcıları, neredeyse “Oh olsun” dedi.



Bologna’daki bazı malvarlıklarına el konulduğu ortaya çıkan Vacchi konuyla ilgili, “Ufak bir borç” derken, Quotidiano Nazionale, 10.5 milyon euroluk borcunun olduğunu açıkladı. Vacchi yazdığı kitabında, aile şirketinde 20 yıl çalıştıktan sonra kendine zaman ayırmak için emekliye ayrılmasının hikayesini anlatacaktı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin