INNA'dan yeni albüm!

Ünlü şarkıcı INNA, 11 Aralık’ta yeni albümü 'Nirvana'yı çıkarıyor.

Google Haberlere Abone ol
INNA'dan yeni albüm!

2017 yılını yeni bir şarkıyla uğurlamaya hazırlanan INNA, 11 Aralık’ta  yeni albümü 'Nirvana' çıkarıyor. Geçtiğimiz hafta albümün isimi taşıyan şarkıya çekilen klip INNA youtube kanalında kısa zamanda 10 milyona yakın müziksever tarafında izlendi.



INNA'dan yeni albüm!



Nirvana klibini, Romanya’da, yönetmen Bogdan Paun ve Alexandru Muresan NCM creative tarafından çekildi. INNA bu klipte özel kostümleri ve özel makyajı ile dikkati çekiyor.



Nirvana şarkısını İnna, Thomas Troelsen ile birlikte yazdı. Thomas Troelsen, bugüne kadar Pitbull, Flo Rida, Justin Bieber, David Guetta, Nile Rodgers, Robin Thicke, Charlie Puth, Chris Brown, Robin Schulz, Akon, Meghan Trainor gibi isimlerle çalıştı ve çalışmaya devam ediyor.



Bu yaz hit şarkıları 'Gimme Gimme' ve 'Ruleta' ile Türkiye’de de gündemde olan INNA, 'Nirvana' şarkısında prodüktör olarak yine Marco & Seba ve David Ciente ile birlikte çalıştılar.



İNNA yeni şarkısı için; “Şarkıyı gerçekten çok sevdim, enerjik, bana müthiş yeni hisler veren bir şarkı. Umarım siz de eğlenirsiniz. Albümde çok yetenekli ve değerli insanlar ile çalıştım bir an önce çıksın ve dinleyelim, çok heyecanlıyım.”



INNA, Türkiye’deki hayranlarına: “Türkiye’de bana bu kadar nazik davrandıkları için herkese çok teşekkür ederim. Aşk ve Barış la dolu bir Türkiye’yi 2018’de de görmek istiyorum.” dedi.



Global Records tarafında üretilen, 11 Aralık’ta dinleyiciye ulaşacak olan, Nirvana adlı albümünde INNA’nın “Ruleta” “Gimme Gimme” gibi hit olan şarkılarının dışında yeni şarkıları da yeralıyor. Ve yeni şarkılara çekilen klipler, youtube kanalında yayınlanmaya başladı.



İşte, INNA'nın Nirvana klibi;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin