İlk 'global dijital eğitim uygulaması'na global ödül!

Ücretsiz dil eğitim uygulaması Voscreen'a, uluslararası ödül geldi.

Google Haberlere Abone ol
İlk 'global dijital eğitim uygulaması'na global ödül!

Web ve mobil platformlar üzerinden kullanılabilen ücretsiz  dil eğitim uygulaması Voscreen kısa sürede sınırları aşan başarısına bir yenisini daha ekledi;  dünyaca ünlü Wharton Business School, UPENN ( USA ) tarafından düzenlenen “Reimagine Education 2016” elemesinde,  "En İyi Eğitim Uygulaması" kategorisinde Duolingo gibi bir devle ilk üçe girerek Bronz  ödülün sahibi oldu.



TÜRKİYE’DE GLOBAL ALANDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLEN İLK UYGULAMA



Türünün ilk örneği olarak eğitim dönüşümüne global katkı sağlayan Voscreen, “teknoloji”, “eğitime yapacağı küresel katkı”, “büyüme potansiyeli” açısından iki ay süren değerlendirmeler sonucunda ilk üçe girdi ve Türkiye’de global alanda bu ödüle layık görülen ilk uygulama oldu.



VOSCREEN 2016 YILINDA 1.6 MİLYON KULLANICIYA ULAŞTI



App store’da en popüler eğitim uygulamaları arasında ilk sıralarda yer Salan Voscreen kurucusu ve yatırım ortağı  Deniz Dündar “Voscreen bugüne kadar 74 ülkeden 1.6 milyon kullanıcıya ulaştı ve Kolombiya’dan Suudi Arabistan’a birçok ülkede eğitim kurumları tarafından da kullanıldı. 2016 yılını ise  Türkiye için bir ilk olan başarıyla tamamladı. Amerika’nın Ivy League okullarından Wharton-UPENN tarafından düzenlenen Reimagine Education yarışmasında “En İyi Eğitim Uygulaması” kategorisinde aldığı Bronz ödülüyle Google’ın yatırımcısı olduğu 500+ milyon dolar değerindeki Duolingo gibi bir devle ilk üçe yerleşti. Uygulamanın en önemli özellikleri her yerde ve her zaman ulaşabilen eğlenceli, etkili, ücretsiz  video tabanlı uygulama olması, doğal öğrenme süreci üzerine temellendirilmiş bir yapısı olduğu için İngilizce öğrenenleri psikolojik açıdan oldukça rahatlatarak öğrenme motivasyonlarını arttırıyor olması. 2016 yılında uygulamaya kattığımız yine alanında bir çok uygulamaya ilham vererek öncü olacak markalara özel içerikleri eğitimlerimize entegre ederek oluşturduğumuz “Video İçerik Sponsorluğu (Voscreen Content Sponsorhip)” iş modelini geliştirdik. Önümüzdeki günlerde platformu güçlendirmeye ve Türkiye’ye ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.



74 ÜLKEDE KULLANILAN VOSCREEN 28 ÜLKEDE “EN SIK KULLANILAN UYGULAMALAR” LİSTESİNİN BAŞINDA



Tasarımı, içerik yapısı ve çeşitliliğiyle bilgi havuzundan daha fazlasını sunan bir platform olması nedeniyle geniş kitleye ulaşan Voscreen’i en çok kullanan ülkeler arasında  Kolombiya, Polonya, Mısır gibi ülkeler yer alıyor.

Geliştirdiği linguistik algoritmalarla öğrenme sürecini de kişiselleştiren,  film fragmanlarından, TV şovlarına kadar hayatın içinden, güncel disiplinler arası içeriklerle zenginleştirilmiş uygulama, 21 dilde yayın yapmakta.



Türkiye’nin ilk global dijital eğitim platformu Voscreen uygulamasına Google Play, App Store ve Web üzerinden ücretsiz olarak ulaşılabiliyor.



 



 


Etiketler dijital eğitim ödül
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin