İletişim dünyasının popüler ajansı artık İstanbul'da!

Deneyimli iletişim ajansları birleşerek İstanbul ofisini açtı.

Google Haberlere Abone ol
İletişim dünyasının popüler ajansı artık İstanbul'da!

Dünyanın önde gelen iletişim ajanslarından 'Golin' İstanbul ofisinin açılışını duyurdu.



Türkiye’nin önde gelen iletişim danışmanlığı ajanslarından Rekta ile işbirliğini resmileştiren Golin İstanbul ofisi ile Avrupa’daki varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Kaan Berkan Genel Müdür sıfatıyla ofisin liderliğini yapmaya devam edecek.



Rekta İletişim Danışmanlığı ile son dört yıldır karşılıklı olarak çok verimli bir işbirliği yaptıklarının altını çizen Golin CEO’su Fred Cook "Bölgenin yükselen değeri olan İstanbul’da bir ofisimizin olması Golin’in çok uluslu müşterilerine sunduğu hizmetin gelişerek devam etmesi anlamına geliyor" dedi.



Kaan Berkan Golin’in Global Yönetim Takımı’nda da yer alacak ve EMEA Başkanı Matt Neale’a bağlı olarak çalışacak.



Berkan, “Müşterilerimizin; İstanbul ofisimizin yerel yönetimi ve mülkiyeti ile Golin’in global fikri mülkiyetleri ve yenilikçi g4 modelinden oluşan güçlü karmadan fayda sağlayacaklarına inanıyoruz” dedi. 



Kaan Berkan ise; "Sektörde 20 yılı geride bırakan Rekta ülkemizin önde gelen iletişim  danışmanlığı ajanslarından birisi oldu. Bundan sonra ise pazarda Golin İstanbul olarak yer almaktan büyük heyecan duyuyoruz. Golin’in The Bridge gibi tüm araçlarına ve uluslararası know how’ına hakim olan, onları yerel deneyimimizle sentezleyen bir yapı oluşturuyoruz ve bu sayede müşterilerimiz için anlık fırsatlar yaratarak rekabette bir adım önde olmalarını sağlayacağız" dedi.



Golin; 22 Nisan 2015’teki Golin Moskova ofisinin açılışının ardından bir hafta içerisinde ikinci ofis açılışını gerçekleştirmiş oldu. 



Golin Hakkında



Global bir iletişim firması olan Golin’in dünyanın çeşitli yerlerinde 50 ofisi var. 2014 yılında ajansın yaşadığı evrimi ve 'Go All In' sloganına olan bağlılıklarını müşterilerine ve çalışanlarına gösterebilmek için ajansın adı GolinHarris’ten Golin’e dönüştürüldü. McDonald’s, Unilever, Toyota ve Nintendo of America yaklaşık 60 yıldır müşterilerine en derin pazar öngörüleri, en cesur fikirler ve en kapsamlı yaklaşımlarla bütünleşik iletişim hizmetleri sunan ajansın dünya markası olmuş müşterilerinden sadece birkaçı. Sektörde devrim yaratan g4 modeli içerisinde uzmanlaşmış ekipleri, tescilli araçlarını kullanarak müşterileri için pozitif değişimler yaratan güçlü kampanyalar planlayıp hayata geçirmektedir. Golin Interpublic Group’un (NYSE: IPG) bir üyesidir. www.golin.com adresinden daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.



Rekta İletişim Danışmanlığı Hakkında



Türkiye’nin önde gelen iletişim danışmanlığı şirketlerinden olan Rekta 20 yıldır stratejik  planlamadan yaratıcı iletişim çözümlerine, kurumsal iletişim ve marka iletişiminden etkinlik yönetimine kadar birçok alanda hizmet veriyor. Rekta İletişim Danışmanlığı 25 kişilik deneyimli ekibiyle Dow Türkiye, Endemol, Nokia, Shaya Group, Tesco, Unilever gibi dünyanın en önemli markalarına iletişim danışmanlığı yapıyor. 2011 yılından bu yana Golin ile işbirliği içerisinde bulunan Rekta İletişim Danışmanlığı 2015 yılından itibaren çalışmalarına Golin İstanbul adı altında devam edecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin