İkizler Memo-Can dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

Kanal D'nin yeni dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi.

Google Haberlere Abone ol
İkizler Memo-Can dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar, Buket Dereoğlu ve Atilla Saral’ın paylaştığı yeni dizisi 'İkizler Memo-Can', dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı.



İkizler Memo-Can dizisi; Total'de 5,6 izlenme oranıyla 3'üncü, AB'de 3,98 izlenme oranıyla 5'inci ve ABC1'de de 4,61 izlenme oranıyla 4'üncü oldu.



Zirvenin sahibi hangi yapımlar oldu?



Star'ın fenomen haline gelen dizisi Erkenci Kuş, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle Total'de 6,93 ve 7,33 izlenme oranlarıyla ilk sırada yer alırken, AB'de ise 6,45 izlenme oranıyla 2'nci sırada yer aldı.



TV8'in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle Total'de 4,79 izlenme oranıyla 4'üncü, AB'de 6,86 izlenme oranıyla ilk sırada ve ABC1'de de 7,02 izlenme oranıyla 2'nci oldu.



Reyting listelerinde zirvenin bir diğer ortağı ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu oldu. Dizilerle reyting mücadelesine giren FOX Ana Haber, Total'de 5,73 izlenme oranıyla 2'nci, AB'de 5,09 ve ABC1'de de 5.84 izlenme oranlarıyla 3. oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin