İdris Naim Şahin'den ilginç itiraf: 'Amatör kasetlerim vardır'

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, hiç bir kasetten bilgisi olmadığını belirterek ilginç bir açıklamaya imza attı.

Google Haberlere Abone ol
İdris Naim Şahin'den ilginç itiraf: 'Amatör kasetlerim vardır'

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, hiç bir kasetten bilgisi olmadığını belirterek "Benimle ve ayrılan milletvekilleriyle ilgili parti genel merkezinde bir arayışın, bir montaj çabasının, bir kaset üretme çabasının olduğunu duydum" dedi. Şahin, Başbakan'ın 'Onun da kaseti var' sözleri için de ''Kaset derken benim Ordu’nun dereleri, Hekimoğlu gibi türküleri söylediğim amatör kasetlerim vardır'' yorumunda bulundu.



Bugün TV’de gündeme ilişkin soruları yanıtlaya Şahin, Erdoğan’ın etrafındaki kadronun Erdoğan'ın kafasına çok yatmayan projeleri uygulamaya koyup Türkiye’de denemeler yaptığını söyledi. Eski bakan Şahin öyle konuştu;



"Sayın Başbakanın sözleri de seçim dönemine bakılırsa çok ağır değil ama suçlama içeren ifadeleri oldu. Onlara açıklama getirmek durumundayım. Bu ayrılış dilekçesi 25 Aralık tarihinde kararı alınmış ve kaleme alınmış bir dilekçe değil. Ustalık diye bahsedilen dönem çıraklık diye başladı bana göre. Doğrusu böyle bir adlandırma da doğru değil. Eğer başlangıçta çıraklık dönemiyse biz çıraklığımızı milletin üzerinde mi giderdik. Ben bunun bir siyaset sloganı olarak doğru olmadığını düşünüyorum. Ben bir şeylerden ayrılındığının işareti olarak bunu zikredebilirim.” Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin