İdo Tatlıses, bedelli askerlik yapacak mı?

İdo, 'Mertçe Sohbetler' programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
İdo Tatlıses, bedelli askerlik yapacak mı?

Yeni sezonunu Bodrum'da açan, Beyaz TV'nin sevilen programı 'Mertçe Sohbetler'in ilk konuğu ünlü sanatçı İdo Tatlıses'ti.



Değişik stili ve tarzıyla her zaman gündemde olan İdo, bu sefer de karşımıza ayak bileğindeki halhalla çıkınca hem dikkatleri üzerine çekti hem de ''erkek halhal takar mı'' sorusunu akıllara getirdi.İdo Tatlıses, ''Benim halhal taktığımı gören erkekler benden sonra halhal takmaya başladı'' diye de ekledi.



İdo Tatlıses, bedelli askerlik yapacak mı?



'PARASIZLIK YÜZÜNDEN EVDEN ÇIKAMADIM'



18 yaşından itibaren ailesinden beş kuruş para almadığını ve müzik kariyerinin başlarında bir sene parasız kaldığını belirten İdo Tatlıses, o dönem ailesinden de yardım istemediğini ve parasızlık yüzünden bir buçuk hafta evden çıkamadığı, sadece tuzlu krakerle beslendiği dönemler olduğunu söyledi.''Bir buçuk sene kiralık arabaya bindim'' diyen genç popçu lüksü sevmediğini de ekledi.



"SON İLİŞKİSİNDEN AYRILMA SEBEBİ DERYA TUNA MI?"



Son ilişkisi Yasemin Şefkatli'den ayrılma sebebinin ne ihanet,ne kıskançlık, ne de annesi Derya Tuna olduğunu söyleyen İdo Tatlıses, ''Kısmet değilmiş konuşarak ayrılmaya karar verdik'' dedi.

''Ayrıldığın sevgilini sosyal medyadan tekrar takip eder misin?'' sorusuna ise net bir şekilde ''Hayır'' cevabını veren genç popçu,ayrılık sonrası yazılanların aksine çok üzülmediğini ve ayrılıktan çok da etkilenmediğini belirtti.



'BEDELLİ ASKERLİK YAPACAK MI?'



Son zamanların çok konuşulan gündemi ''Bedelli Askerlik'' konusuna da değinen İdo Tatlıses, etrafındaki birçok arkadaşının bu haktan yararlanacağını ama kendisinin Bedelli Askerlik düşünmediğini ve gitmeyeceğini söyledi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin