İclal Aydın'dan müzikli sahne performansı!

İclal Aydın'ın müzikli sahne gösterisi "Bizim Hikayemiz" 7 Ekim Cumartesi Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyici ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
İclal Aydın'dan müzikli sahne performansı!

İclal Aydın'ın 2017'de yayımladığı romanıyla aynı adı taşıyan "Unutursun" isimli şiir/şarkı albümünden yola çıkarak hazırlanan müzikli sahne gösterisi "Bizim Hikayemiz" 7 Ekim Cumartesi  Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyici ile buluşuyor...



Tek kişilik gösterisi ile daha önce Türkiye’nin birçok ilinde performans sergileyen İclal Aydın'a, bu kez müzik eşlik  ediyor. "Bizim Hikayemiz" ile hayatın acılarını sevince dönüştüren şarkılar, şiirler ve öyküler ile seyirciyi müzikli bir yolculuğa çıkaracak.



“Herkes kendi hikayesini biricik zannediyor yola çıktığında. Sonra bir görüyor ki aslında bütün hayatlar birbirine çıkıyor... İşte bu yüzden bu gösterinin adı "Bizim Hikayemiz" “diyen İclal Aydın, 1970’lerden bugüne Türkiye'nin sokakta oynayarak büyüyen, dünyayı kocaman zanneden, melodrama ve ağlarken gülüvermeye meyilli çocukların hikayesini anlatacak.



İclal Aydın'dan müzikli sahne performansı!



DokuzSekiz Müzik ve Gişe Organizasyon işbirliğiyle izleyicilerle buluşacak gösteride, İclal Aydın'a genç müzisyenler Doğu Ekin, Üner Demir ve Tinay Arzu unutulmayan şarkılarla eşlik edecek.



Gecenin biletleri biletix.com‘dan ve etkinlik günü Trump Kültür ve Gösteri Merkezi gişesinden temin edilebilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin