Hürriyet'ten ayrılan Kenan Başaran'ın yeni adresi neresi oldu?

Başarılı spor yazarının yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet'ten ayrılan Kenan Başaran'ın yeni adresi neresi oldu?

Saran Group markalarından Radyospor ve Ajansspor kadrosuna önemli bir ismi daha dahil etti. 2013 yılından beri Hürriyet Gazetesi'nde editör ve yazar olarak çalışan deneyimli gazeteci Kenan Başaran, bundan sonra kariyerine Radyospor ve Ajansspor’da devam edecek.



Kenan Başaran’ın hazırlayıp sunacağı 'Soyunma Odası', sporu yorumlayacak önemli isimleri ile birlikte 14 Kasım Perşembe günü, Türkiye'nin ilk ve en çok dinlenen spor radyosu olarak bilinen Radyospor’da yayın hayatına başlıyor.



Her Perşembe ve Cuma günleri saat 18:30 – 20:00 arasında 'Soyunma Odası'nda sporseverler ile buluşacak olan usta gazeteci, duyumlara değil, bilgiye dayanarak konuşan ve tartışan işin uzmanlarına mikrofon tutacak. Sürpriz konukları, özel röportaj ve araştırmalarıyla değişik içerikleri sporseverlerle buluşturacak olan Başaran, herkesi spor dünyasının klişelerini kırmaya ve olaylar üzerine konuşurken üzerindeki formaları çıkarmaya davet ediyor.



Kenan Başaran, ayrıca Türkiye'nin en çok takip edilen spor sitelerinden olan Ajansspor’da, köşe yazısı ve spora dair haberlerini okurları ile buluşturmaya devam edecek.



Kenan Başaran kimdir?



1999’da Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Bilişim Anabilim Dalı’ndan mezun olan 2003’te ise Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Bilişim Yüksek Lisans programını tamamlayan Kenan Başaran uzun yıllardır spor gazeteciliği sektöründe başarıyla yer alıyor.

Referans, Radikal ve hürriyet'te çalışan başaran'ın Arkadan Müdahale ve Sivas-Kayseri isimli iki kitabı bulunuyor.



Ödüllleri



2005 TGC Sedat Simavi Radyo Belgeseli Ödülü, 2008 Nezih Demirkent Ulusal Basın Ödülü,2012 TSYD Araştırmacı Gazetecilik Ödülü, 2017 TSYD Yılın Spor Kitabı Ödülü


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin