Hürriyet'te hangi isimlerle yollar ayrıldı, tebligatlar nasıl yapıldı?

Gazetenin birçok çalışanıyla yollar ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet'te hangi isimlerle yollar ayrıldı, tebligatlar nasıl yapıldı?

Hürriyet Gazetesi, Çınar Oskayİpek YezdaniSebati KarakurtKenan Başaranİbrahim YurtbayÖnder ÖndeşDürdane Kırçuval ile yollarını ayırdı.



OdaTV'nin haberine göre; Hürriyet gazetesi bir grup çalışanın işine son verdi. Çalışanlar işten ayrıldıklarını, gazete tarihinde bugüne kadar görülmemiş bir şekilde öğrendi.



Gazete, çalışanlarına işten çıkarıldıklarını, evlerine posta yoluyla gönderdikleri tebligatla haber verdi. Bugün işe gelen çalışanlardan bir kısmı, evlerine tebligatın ulaştığını öğrendi. Evde yakını olmayanlar ise muhtarlarını arayarak tebligat sordu.



Odatv'nin edindiği bilgiye göre, işten çıkarılmalardan gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar'ın da, servis şeflerinin de haberi olmadı.



Çalışanlara posta yoluyla ulaşan tebligatta kararın 25 Ekim'de alındığı ve gerekçesinde "Yönetim Kurulu'nun işletmesel kararı" yazdığı görüldü.



Hürriyet'te ayrılıklar devam ediyor



Hürriyet Gazetesi'nde yaşanan ayrılıklara yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Son olarak Serkan Ocak ve Banu Tuna ile de yollar ayrıldı.



Serkan Ocak, ayrılık haberini kişisel sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:



"Gazetecilik hayatımda bunu da yaşamak varmış, mail hesabım kapatılınca Hürriyet'ten kovulduğumu öğrendim. Özetle, kovuldum ey halkım unutma bizi..."




Gazetecilik hayatımda bunu da yaşamak varmış, mail hesabım kapatılınca Hürriyet'ten kovulduğumu öğrendim.

Özetle, kovuldum ey halkım unutma bizi...


— Serkan Ocak (@serkanocakkk) October 30, 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin