Hürriyet saldırısındaki isim: Cumhurbaşkanımızla görüştüm, moral verdi

Hürriyet saldırısındaki isim Abdürrahim Boynukalın, Erdoğan'ın kendisine moral verdiğni söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet saldırısındaki isim: Cumhurbaşkanımızla görüştüm, moral verdi

Hürriyet gazetesinin binasına yönelik taşlı sopalı saldırıda yer alan AKP Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, “O noktada bu süreçte Cumhurbaşkanımızla da görüştüm. Moral verdi ve yol gösterdi” dedi.



“ORAYA GİTTİĞİMİZDEN DOLAYI UTANMIYORUZ”



AKP Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, konuk olduğu bir televizyon programında 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi.



Hürriyet binasına baskını savunan Boynukalın, “Bizim hakkımızda çok yalan söylediler. O gün Hürriyet’in önüne gitmemizin bir nedeni vardı. Bizim liderimize canlı yayında yalan söylediler. Oraya gittiğimizden dolayı utanmıyoruz. O bir türlü değiştirilemeyen camın çatladığını gördük. Cam zaten kırılmıştı gittiğimizde. ‘Her türlü hakaret ve küfürler yağdırırız, 7 Haziran’dan teröre çanak tutarız’ diye davranıyorlardı. Sonra 2 Kasım sabahı da AKP’yi AK Parti yaparak bizi kandırabileceğini düşünüyor. 5 aylık çocuğuma küfür edecek kadarlar. Terör örgütüyle sponsorluk anlaşması yaptıkları için köşeye sıkıştılar, beni şeytanlaştırarak kurtulmaya çalıştılar. Benzer bir şeyi yaparlarsa hiç düşünmeden tekrar giderim.” dedi.



“CUMHURBAŞKANIMIZ BİZE MORAL VERDİ”



Boynukalın “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, dertli olduğumuz anlarda istişare edeceğimiz kişiler” diyerek süreçte Erdoğan’la görüştüğünü ve Erdoğan’ın kendisine moral verdiğini, yol gösterdiğini ifade etti.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin