HÜLYA AVŞAR'DAN 'KASET' AÇIKLAMASI

Erol Köse'nin Twitter'da gündeme getirdiği "kaset" iddiasına Hülya Avşar, avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Google Haberlere Abone ol
HÜLYA AVŞAR'DAN 'KASET' AÇIKLAMASI

Hülya Avşar’ın avukatı Kerem Hasbakkal aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle


 


Erol Köse tarafından bir süreden beri, sistemli bir biçimde twitter üzerinden ve zaman zaman da çeşitli basın yayın organları ile verilen demeçlerle, Hülya hanımın özel yaşamı, sanat yaşamı, kişiliği gibi konularda asılsız olduğu kadar hakaret ve iftira nitelikli sözler sarf edilmektedir. Erol Köse’nin bu tavrının hiç bir haklı yanı bulunmamaktadır. Kendisi ile polemiğe girmenin son derece gereksiz ve hak etmediği degeri vermek olduğunu düşünmekteyiz. Hak ettiği cevabı yargı kanalı ile vermek gerekliliğine inancımızdan ötürü hukuki ve cezai sorumluluğu gerektiren bu haksız saldırıya karşı ilgili kişi hakkında gerekli işlemleri başlattık.


 


Kaya Çilingiroğlu tarafından da aynı biçimde Erol Köse tarafından yapılan hakaret ve iftiralar nedeniyle başlatılan hukuki işlemlerde, hakaret ve suç delillerinin toplanması amacıyla yargıya müracaat edilmiştir. Ancak suç delillerinin toplanmasına yönelik bu talep, sanki Hülya hanımın özel yaşamında gizlenmesi ve ortaya çıkması halinde de Hülya hanımın rencide olacağı bir takım görüntüleri varmış gibi ifade edilmiş ve yorumlanmıştır. Ne Erol Köse adlı kişinin bu tür iddialarının ne de müvekkilim hakkında bu konuda basın ve internette yer alan haberlerin hiç bir gerçekliği bulunmadığı gibi, Erol Köse hakkında başlatılan tüm hukuki işlemlerdeki yegane amaç ta haksız saldırı ve iftiraların bir an önce sonlandırılması ve hak ettiği biçimde cezalandırılması içindir. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin