Huawei'nin iletişim danışmanlığı ajansı hangisi oldu?

Huawei, Türkiye’deki iletişim ortağını seçti.

Google Haberlere Abone ol
Huawei'nin iletişim danışmanlığı ajansı hangisi oldu?

Dünyada 60. yılını kutlayan Golin, müşteri portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Uluslararası bilişim sektörünün ilk üç markası arasında bulunan teknoloji devi Huawei, Türkiye’deki iletişim ortağı olarak Golin İstanbul’u seçti.



İşbirliği kapsamında Golin İstanbul Huawei’nin Kurumsal, Telekomünikasyon ve Tüketici iş gruplarına iletişim danışmanlığı, medya ilişkileri ve liderlik iletişimi gibi bir çok alanda hizmet verecek.



Huawei, kurumsal müşteriler, telekom operatörleri ve son kullanıcıya en son teknoloji ile geliştirilmiş ürün ve hizmet sağlayan, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın lider şirketleri arasında yer alıyor. 30 yıla yakın bir süre boyunca bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe elde ettiği zengin deneyim sayesinde, iş ortaklarını ve tüketicileri geleceğin teknolojisiyle buluşturarak, dünya nüfusunun üçte birinden fazlasının bilgi ve teknolojiye erişimini mümkün hale getiriyor.



Türkiye’de 2002 yılından beri faaliyet gösteren Huawei; Türkiye’nin 4.5G altyapısının kurulmasından kurumlara yönelik inovatif bilişim çözümlerine ve tüketicilere yönelik ileri teknoloji ürünü akıllı telefon, tablet ve benzeri cihazlara kadar sayısız ürün ve çözümleriyle, bilgiye ve teknolojiye sınırsız erişimin olduğu bir dünya sunuyor. Ar-Ge’ye büyük önem veren Huawei’nin dünya çapındaki 28 Ar-Ge merkezinden birisi Türkiye’de yer alıyor. Dünyada da 5G altyapısı başta olmak üzere dünya bilgi ve iletişim teknolojilerine yön verecek yeni teknolojiler üzerinde çalışıyor.


Etiketler Huawei golin
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin