Hollywood yıldızı ısrarlara dayanamadı, şova geliyor

Hugh Jackman, ısrarlar üzerine 2 gösteri daha yapmak üzere Zorlu ile anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Hollywood yıldızı ısrarlara dayanamadı, şova geliyor

Hollywood yıldızı Hugh Jackman, İstanbul gösterisine Türkiye haricinde birçok ülkeden, özellikle Avrupa'dan da yoğun ilgi gelmesi üzerine Zorlu'da iki gösteri daha yapmaya karar verdi. 



Jackman, 17, 18 Mart tarihlerine 19 ve 20 Mart tarihlerini de ekleyerek hayranlarına müjdeyi verdi.



Beauty and the Beast, Sunset Boulevard, Summa Cabaret'yle Avustralya'da yıldızı parlayan ve Oklahama'daki oyunculuğuyla müzikal performanslardaki ünü Avustralya sınırlarını aşan Broadway'deki ilk gösterisi The Boy from Oz'la Tony ödülünü kazanan sanatçı 'An Evening with Hugh Jackman' gösterisiyle, en bilinen müzikallerden örneklerle, 17 – 20 Mart tarihlerinde İstanbul'da hayranlarının karşısına çıkacak. 



Profesyonel müzikal kariyerine 1996 yılında Melbourne'da sahnelenen Beauty and the Beast'in Gaston rolüyle başlayan Hugh Jackman'ın Sunset Boulevard'da Joe Gillis karakteri ve Summa Cabaret'teki rolüyle yıldızı parladı. 98'de Royal National Cabaret'te sahnelenen Oklohama'nın başrolü 'Curly' ile ünü Avustralya sınırlarını aşan oyuncu, 'Müzikal Dalında En İyi Aktör' kategorisinde Olivier Ödülleri'ne aday gösterildi.



Sanatçı, 2004 yılında, dünyaca ünlü The Boy from Oz müzikalindeki rolüyle Müzikal Dalında Üstün Başarı kategorisinde Tony ve Drama Desk ödüllerine layık görüldü. 2009 yılında 'A Steady Rain'le Broadway'de kısa bir süre sahne alan Hugh Jackman, aynı yıl sunuculuğunu yaptığı Oscar Ödül Töreni'ndeki performansıyla beğeni topladı ve 2011'de yeni gösterisi 'Back on Broadway'le tekrar New Yorkluların karşısına çıktı.



Jackman, 2012 yılında müzikalden filme uyarlanan Les Miserables'da canlandırdığı Jean Valjean karakteri ile En İyi Aktör dalında Golden Globe ödülüne layık görüldü.



Dev müzikal performans!



Hugh Jackman İstanbul'daki performansında 30 kişilik orkestra ve özel dansçıları ile tek başına sahne alacak. Sanatçı, Broadway'de seslendirdiği 'Singin in the Rain' ve 'Guys and Dolls' gibi klasik olmuş müzikallerden yorumlara da yer vereceği 'An Evening with Hugh Jackman' şovu ile 17 – 20 Mart tarihlerinde Türkiye'deki hayranlarının karşısında olacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin