Hollanda polisinden gazeteci Erhan Çelik'e saldırı

Erhan Çelik Hollanda polisinin yerdeki bir kişiye sert müdahalesini engellemeye çalışırken güvenlik güçlerinin saldırısına uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Hollanda polisinden gazeteci Erhan Çelik'e saldırı

Hollanda polisi, Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğu önünde Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'ya destek vermek için toplanan Türklere sert müdahalede bulundu.



Hollanda polisi tarafından yerdeki bir kişiye yapılan köpekle saldırı karşısında gazeteci Erhan Çelik müdahale etmek istedi. Ancak Çelik polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Çelik'in itildiği ve zorla uzaklaştırıldığı o anlar kameralara yansıdı.



TRT Anchorman'i Erhan Çelik bu skandal görüntüleri "O çocuğu bize vermediler... Köpeğin ısırığıyla alıp, polis karakoluna götürdüler... Çok ağladı, acısını ağzına teptiler." sözleriyle paylaştı.



Erhan Çelik Bakan Syan Kaya'nın yanındaydı



Hollanda'da dün yaşanan olaylar sırasında Erhan Çelik, TRT kamerasıyla birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın yanındaydı. Çelik o anları da Twitter hesabından şu notla paylaştı:

"Bakan Kaya ile birlikteydik. Roterdam'da polis büyük bir skandala imza attı. Konsolosluğa güçlükle gelen Bakan'ın çıkışına izin verilmiyor."



Hollanda polisinden gazeteci Erhan Çelik'e saldırı



İşte, o anlar!





Hollanda polisinden gazeteci Erhan Çelik'e saldırı - Resim : 2Hollanda polisinden gazeteci Erhan Çelik'e saldırı - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin