Hilal Cebeci'nin 'Çav Bella' klibine tepki yağdı!

Hilal Cebeci, İtalya'da faşizme karşı direniş marşı olarak bilinen "Bella Ciao" (Çav Bella) adlı halk şarkısını İtalyanca olarak seslendirdiği bir klip yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Hilal Cebeci'nin 'Çav Bella' klibine tepki yağdı!


"KENDİ ÇÜRÜMÜŞ PİSLİĞİNİZİ..."



Bağımsız Sinema Merkezi yaptığı paylaşımda, “Böyle bir rezillik kabul edilemez. Çav Bella şarkısı, İtalya'da faşizme karşı dövüşen, hayatını kaybeden devrimcilerin hatırasını taşır. Kendi çürümüş pisliğinizi devrimcilerin mirasına bulaştıramazsınız. Derhal bu rezilliğe son verin” ifadelerini kullandı.



Hilal Cebeci'nin 'Çav Bella' klibine tepki yağdı!



HİLAL CEBECİ'DEN YANIT: BABAM DEVRİMCİ OLARAK ÖLDÜ



BSM’nin bu tepkisine ise Hilal Cebeci yanıt verdi. Cebeci sosyal medya hesabından, “Ülkedeki her türlü rezilliğe göz yumuyusunuzda, ters köşe yapılmış bir klip mi rahatsız ediyor sizleri, madem o kadar devrimcisiniz, neden susuyorsunuz her şeye? @bulentparlak benim babam bir devrimci olarak öldü işkence gördü akciğer kanseri oldu ülkesi için, siz ne yapıyorsunuz” dedi.





Hilal Cebeci'nin 'Çav Bella' klibine tepki yağdı! - Resim : 2



"BÖYLE BİR REZALETE BABANIZI KARIŞTIRMAYIN"



BSM ise Cebeci’nin bu sözlerine karşılık, “Bu ülkede göz yumduğumuz, sustuğumuz hiçbir şey yok! Ne yaptığımızı merak ediyorsanız filmlerimizi izleyin. Bu konunun da babanızla bir ilgisi yok. Madem devrimci bir babanız var ve ona saygı duyuyorsunuz. Böyle bir rezalete aziz hatırasını karıştırmayın” diye yazdı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin