'Hiçbir anne çocuğundan vazgeçmez, vazgeçmemeli'

Artık salı akşamları izleyiciyle buluşacak Çocuk dizisinin başarılı oyuncusu İsmail Hacıoğlu, MedyaTava'nın sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Hiçbir anne çocuğundan vazgeçmez, vazgeçmemeli'

Star'ın artık salı günleri izleyiciyle buluşacak olan beğeniyle izlenen Çocuk dizisinde 'Hasan Çetin' karakterine hayat veren ünlü oyuncu İsmail HacıoğluMedyaTava'nın sorularını yanıtladı.



Dizi artık Salı günleri izleyicisi ile buluşuyor, neler diyeceksiniz? Genel olarak nasıl gidiyor çekimler?



Sette her şey çok güzel. Yapımcısından, set çalışanına kadar işini çok seven bir ekiple çalışıyoruz. Bu da tabi ki çekimlere yansıyor ve herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Evet artık Salı günleri izleyicimizle buluşacağız. Ben dizinin hangi gün yayınlandığına önem vermiyorum. 'Çocuk', içinde olmaktan keyif aldığım, derinliği olan, çok iyi bir hikaye.



Star’ın başarılı dizisi Çocuk’ta Hasan’ı canlandırıyorsunuz. Hasan’da sizi en çok ne çekti?



Hasan dışarıdan kötü gibi gözüken ancak içinde iyilik barındıran, yaşadığı aşk yüzünden bazı durumlarla karşılaşan ve mücadelesinden vazgeçmeyen bir karakter. Bu yaşadıkları onu kapalı bir kutu yapmış ve gizem katmış. Sanırım bende Hasan'ın gizemli yanını seviyorum.



Hasan yetimhanede büyümüş, anne sevgisi görmemiş aile nedir bilmiyor. Siz bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?



Hasan, kimsesiz çocukların yaşantılarından sadece birini gördüğümüz bir karakter. Fakat maalesef dünyada annesiz ve babasız büyümek zorunda kalan milyonlarca çocuk var. Bu kötü bir durum, ancak hayatın içinde de olan durumlar. Herkes bu konuda duyarlı olup, onlara sevgilerini göstererek bir aile sıcaklığı yaşatmalı.



Aile bir çocuğun kaderin sizce ne kadar etkilidir?



Aile bir çocuğun kaderini büyük oranda etkiler. Sonuçta bir bebek dünyaya geldikten sonra kendi ayakları üzerinde durmaya başlayana kadar yaşamı şekillendirecek olan aileler oluyor. Belli bir yaşa geldikten sonra bireyler kendi kararlarını alıyorlar. İşte o kararı alma yaşına kadar ailenin çocuğuna ne kattığı önemli oluyor bu bazen iyi bazen de kötü olabiliyor.



'Hiçbir anne çocuğundan vazgeçmez, vazgeçmemeli'



Hayranlarınız sokakta size en çok neyi sorup merak ediyor?



Sağolsunlar, çok güzel tepkiler alıyorum. Genelde ekranda oynamış olduğum rollerle ilgili keyifli sorular geliyor. Canlandırmış olduğum her karakterin izleyiciden karşılığını görüyor olmak çok değerli. Bu dönüşler yapmış olduğumuz işi manevi yönden de güçlendiriyor.



Bir anne çocuğundan neden vazgeçer sizce?



Bu cevap verilmesi zor bir konu. Hiçbir anne çocuğundan vazgeçmez, vazgeçmemeli... Bir anne sıcaklığının, güveninin yerini doldurabilecek hiçbir şey yok.



Hasan’da nasıl değişimler göreceğiz? Efe’nin oğlu olduğunu öğrenirse sizce tepkisi ne olur?



Bunu açıkçası ben de merak ediyorum. Hasan sevgisinin peşinden koşan derin bir karakter. Oğlu olduğunu öğrenirse iç dünyasında da değişimleri olacaktır. Ama tabi ki senaryoda neler var şimdilik bilmiyorum bekleyip göreceğiz..



Bayağı heyecanlı bir bölüm geliyor, biraz tüyo istesek? Neler bekliyor izleyiciyi? Hasan, annesinin Asiye olduğunu öğrenecek mi?



Büyüyü bozmak istemem. Her bölüm güzel, gittikçe daha düğümlerin çözüldüğü etkileyici bölümler izleyecek seyircimiz. Sadece bunu söyleyebilirim.



Sizi başka nerelerde görüp izleyebileceğiz?



Şu an dizi devam ediyor, yakında bir sinema filmiyle izleyiciyle buluşacağım. Bu yaz 'Şuursuz Aşk' filmini çektik. Çok etkileyici ve güzel bir hikaye, 20 Aralık'ta vizyonda olacak.



'Hiçbir anne çocuğundan vazgeçmez, vazgeçmemeli' - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin