'Hesap verecek' demişti... Harekete geçti!

Talat Bulut'tan, rol arkadaşı Şevval Sam için flaş bir hamle geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Hesap verecek' demişti... Harekete geçti!

FOX'un 'Yasak Elma' dizisinin setinde, kostüm asistanı Özge Ş.’ye tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve takipsizlik kararı verilen ünlü oyuncu Talat Bulut, rol arkadaşı Şevval Sam’a tazminat davası açtı.



Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Ünlü oyuncu, Sam’ın kendisini “tacizci” diye yaftaladığını öne sürerek 100 bin liralık manevi tazminat istedi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açılan dava dilekçesinde Talat Bulut, davalı Şevval Sam’ın asılsız söylemleri ve duruşu nedeniyle kendisi ve ailesinin derinden sarsıldığını belirtti. Bulut’un avukatı şu ifadeleri kullandı:



“Şevval Sam’ın da aralarında bulunduğu bir kesim, Talat Bulut’un kişilik haklarına ve özel hayatına pervasızca saldırıda bulundu. Müvekkil sadece oyuncu değil, aynı zamanda 20 yaşında bir genç kız babasıdır. Davalının asılsız söylemleri ve duruşu müvekkili ve ailesini derinden sarsmıştır. Bulut’un kişilik haklarını açıkça ihlal ederek onu manevi yönden zarara uğratan davalıdan 100 bin liralık manevi tazminatı yasal faiziyle birlikte istiyoruz.”



Şevval Sam tarafı davayla ilgili yorum yapmadı, “Konu bize tebliğ edilince gereken açıklamayı avukatımız yapacaktır” denildi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN



Talat Bulut'tan Şevval Sam'a sert sözler: 'Bunun hesabını verecek!'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin