'Herkes kendini kraliçe ilan ediyor'

Işın Karaca, Radyo D’nin canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
'Herkes kendini kraliçe ilan ediyor'

Türkçe Pop’un sevilen isimlerinden Işın Karaca, Radyo D’nin canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu: “Şarkının tıklanması ya da çok indirilmesi umrumda değil. Herkes kendini kraliçe ya da birinci ilan ediyor.”



Son zamanlarda “Bize de bu yakışır” şarkısıyla gündemde olan Işın Karaca, Radyo D’nin 2017 yılının son canlı yayın konuğu oldu ve Sarı Şeker Sema’nın sorularını yanıtladı.



Sarı Şeker Sema ile birlikte canlı yayında yeni yıl pastasını kesen Işın Karaca; "2017 yılı boyunca çok şarkı ürettim. Kendi şirketim olduğu için çok özgürüm ve bu yüzden çok mutluyum. Yeni yılda kardeşim Serdar'a albüm yapacağım. Yeni isimlere fırsat vermek istiyorum. Sadece işimle uğraşıyorum. Şarkının tıklanması ya da çok indirilmesi umurumda değil. İnsanların bunu çok büyük bir başarı gibi göstermesine anlam veremiyorum. Çok tıklanmak sana iş olarak dönüyor mu ona bakacaksın. Yılda ne kadar konser veriyorsun esas önemli olan budur!“



“Çünkü Youtube’tan gelecek tıklanma meblağları çok ufak, biz sahneden para kazanıyoruz. Ne kadar sahne yapıyorsun, ne kadar talep alıyorsun gerçek başarını bu gösterir. Ben o tıklanma kavgalarının içinde olmak istemiyorum. Herkes kendini kraliçe ya da birinci ilan ediyor. Ben sadece işime bakarım" dedi.



2016 yılının son gelini olan Işın Karaca "Ben yuvamda huzur istiyorum. Eve geldiğimde başımı omzuna yaslayacağım bir kocam olması benim için en büyük zenginlik. Tuğrul'un Mia ile de arası çok iyi. Bu beni çok mutlu ediyor. Mia'yı sabah okula hazırlıyor, saçlarını bile Tuğrul yapıyor, gönderiyor. Her şey huzurdur benim için. Bu saatten sonra huzurdan başka bir şey istemiyorum" dedi.



"Ben ilk iki albümümde zaten yıllar sonra hatırlanacak şarkılar yaptım. Benden hala ‘Tutunamadım’ ve ‘Yetinmeyi bilir misin’ şarkılarımı istiyorlar. Arada ‘Çakma’ şarkımdaki gibi pop şarkılar yapmam gerekiyor ama bu tarz şarkıları zor yapıyorum, pek tarzım değil. ‘Bize de bu yakışır’ şarkım pozitif bir şarkı olduğu için çok seviyorum, atar gider nereye kadar? Hayata pozitif bakmak gerekir. Klipte dört kuşak ailemle beraber oynadık. Annem ve anneannem kanser atlattılar, dedem Alzheimer hastası, doktorundan izin alarak klibi çektik, o da çok mutlu oldu. Çocuklarım büyüdüğünde onlara güzel bir hatıra kalsın istedim. Benim için ailem her şeyden önemli" diye konuştu.



'Herkes kendini kraliçe ilan ediyor'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin