'Herkes hata yapar ama kötü niyet hissedersem dayanamam'

Seçkin Özdemir, 'Birsen Altuntaş'la Show Dünyası' adlı youtube kanalına konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Herkes hata yapar ama kötü niyet hissedersem dayanamam'

Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, pazartesi günü atv'nin NTC Medya imzalı 'Can Kırıkları' dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Serkan Birinci'nin yönettiği dizide Başkomiser Aslan karakterine hayat veren Özdemir'in yine komiseri oynadığı Bücür filmi de şu günlerde vizyonda.



Yoğun bir tempoda çalışan yakışıklı oyuncu dizi çekimleri sırasında Birsen Altuntaş'la Show Dünyası adlı youtube kanalına konuştu.



İşte, röportajdan satır başları:



* Dizide canlandırdığım Aslan karakterini çok sevdim. Aslan hayata naif bir taraftan bakıyor. Gerektiği yerde gerektiği kadar sinirli olan bir adam. Ama onun dışında başkomiser olmasına rağmen herhangi bir arkadaşıyla ast üst ilişkisine girmiyor. Sadece adalet derdi olan bir adam. Bir şekilde doğruyu ortaya çıkartma derdi var. Bunu yaparken de kimseyi baskılayan ya da üstten bakan bir adam değil. Bu özelliğimiz benziyor. Ben de öyle bir adam değilim.



* Rol için silah ve operasyon eğitimi aldım. Başkomiserlikle ilgili genel bilgi ve tecrübeleri Aslan'ın üzerine katmaya çalıştım. Polis arkadaşlarım var. Onlarla vakit geçirdim. Polislerin görünenin dışında nasıl farklı algıları olduğuna baktım.



* Silah kullanma konusunda fena değilim. Askerde de atış takımındaydım. Denetlemede 2'de 2'yi bir tek ben vurmuştum 6. Kolordu'da... Öyle bir askeri başarı belgem de var. Burda da sahneler gerçekçi olsun ve sakil durmasın diye elimden geleni yapıyorum.



* Evimde televizyon yok, dizi izlemem diyenlerden değilim. Evimde televizyon var, dizi izliyorum. Çok vaktim olmuyor ama olan şeylere de n'apılıyor diye mutlaka göz gezdiriyorum. Sonuçta hepimiz aynı sektör içerisindeyiz. 'Biz doğrusunu yapıyoruz, başkaları yapmıyor' diye bir şey yok. O yüzden genel olarak yapılan işlere bakmaya çalışıyorum. Onun dışında çok spor yapıyorum. Basket oynuyorum. NBA'i takip ederim.



* Ben kötü niyete dayanamıyorum. Evet, kötü niyet hissettiğim zaman o beni en sinirlendiren, en gelemediğim şey oluyor. Onun dışında herkes hata yapabilir. Hepimiz yapabiliriz. Ama iyiniyet olduğu zaman sıkıntı yok bence. Her şey aşılabilir, çözülebilir ama kötü niyet hissettiğimde çok sinirleniyorum.



* Robert De Niro ve Tarık Akan hayranıyım.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin