'Hedefim Sensin' filminin galası yapıldı!

Ata Demirer BKM yapımı, yine çok neşeli bir hikaye ‘Hedefim Sensin’ ile seyirci karşısında!

Google Haberlere Abone ol
'Hedefim Sensin' filminin galası yapıldı!

Yılın kahkahası en bol filmi ‘Hedefim Sensin’ Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gala yaptı. Sinemaseverlerin dört gözle beklediği filmin galasına Yılmaz Erdoğan, Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade, Ayten Kaçar, Cenk Demirer, Sedef İybar, Göksel, Kubat, Nilgün Belgün, Taşkın Sabah, Nevra Serezli, Yosi Mizrahi, Pelin Öztekin, Buket Aydın,  Oya Başar, Gökçe, Pelin Körmükçü, Çok Güzel Hareketler 2 Ekibi, Ercan Saatçi, Salih Kalyon, Hüseyin Avni Danyal, Merve Sevi, Taşkın Sabah, Alpay Erdem gibi ünlü isimler filmi ilk izleyenler arasındaydı.



Kuzey Ege’nin muhteşem doğasını Ata Demirer’in eğlenceli kaleminden izleyen seyirciler, sinema salonlarını kahkahalarıyla doldurdu!



Heyecanı gözlerinden okunan ekip, film gösteriminden önce basınla buluştu. Yönetmen Kıvanç Baruönü, Ata Demirer, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can, Hakan Salınmış, Hande Dane, Ayten Uncuoğlu, Zeynep Alkan ve Bilge Yenigül basın mensupları ile heyecanlarını paylaştı.



ATA DEMİRER: ZEKERİYA TAŞTAN ENİŞTEM OLSUN İSTERDİM



Ata Demirer “Her seferinde düğünümüz varmış gibi hissediyorum. Çok zor bir işti. 8 hafta sürdü çekimlerimiz. Güney Doğulu bir karakter Zekeriya Taştan’ı canlandırıyorum bu sefer. Bu karakterin bizi götürmesi gereken yer eğlence ve Zekeriya Taştan götürebilecek vasıflara sahip. Ben bu karakter eniştem olsun isterdim, çok tatlı bir enişte olurdu” diyerek herkesi güldürdü.



DEMET AKBAĞ: “HERKESİN İÇİ ISINSIN, FİLME GELİP GÜLSÜNLER”



Demet Akbağ: “Kadromuzu daha da genişleterek çok eğlenceli, çok sempatik ve çok güzel bir coğrafyada film çektik. Malumunuz Kuzey Ege’deydik. Bu sefer Gökçeada’yı keşfettik Herkesin içi ısınsın, filme gelip gülsünler” dedi.



KIVANÇ BARUÖNÜ: “ÇOK USTA İNSANLARLA ÇALIŞTIM”



Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü: “Kadroya baktığınız zaman setin en keyiflisi bendim. Heyecanla Cuma (30 Kasım) gününü bekliyoruz, çünkü film asıl sahibiyle vizyona girince buluşacak. Çok usta insanlarla çalıştım ve keyfini sürdüm.



GONCA VUSLATERİ: “BU FİLM BANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ”



Gonca Vuslateri: “Başta Ata Demirer ve Demet Akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz. Harika bir Eylül Ekim ayı geçirdim. 2 Eylül’de doğum günümde başladım sete, bana da şahane bir doğum günü hediyesi oldu” cümlelerini kurdu.



BKM yapımı ‘Hedefim Sensin’ filminde Ata Demirer ve Demet Akbağ’a başrollerde Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu ve Erkan Can eşlik ediyor.



İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden, senaryosunu da Ata Demirer’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturuyor. Hedefim Sensin kahkahası 30 Kasım Cuma izleyiciyle buluşuyor!



‘Hedefim Sensin’ Hikaye:



Ata Demirer ve Demet Akbağ’dan yine çok güldürecek bir Kuzey Ege komedisi! İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikâyede, Ata Demirer bu sefer Zekeriya adında bir çiğ köfteciyi oynuyor.



Zekeriya Taştan, hayatını İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak kazanmaktadır. ‘Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin (Demet Akbağ) , Leyla’nın (Gonca Vuslateri) ve Yarım Hasan’ın (İlker Aksum) da hayatı da tamamıyla değişir; yani artık kaderin hedefinde kahramanlarımız vardır. Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği filmin başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can paylaşıyor. Zekeriya’nın bu tatlı macerasında Gökçeada’nın kıyılarında bol kahkaha, aşk ve müzik izleyiciyi bekliyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin