Hayati ve Diğerleri'nin yayın tarihi belli oldu!

Kanal D'nin yeni dizisi ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hayati ve Diğerleri'nin yayın tarihi belli oldu!

Kanal D’nin, yapımcılığını 1441 Prodüksiyon’un üstlendiği, başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen’in yer aldığı yeni dizisi 'Hayati ve Diğerleri' 19 Kasım Pazar akşamı izleyicisi ile buluşacak.



Sürgün karakolunda baş komiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın (Levent Ülgen) hikâyesini konu alan dizinin senaryosunu Onur Özcan ve Murat Özsoy kaleme alırken, yönetmenliğini ise Özer Kızıltan yapıyor.



İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışırken her bölüm yeni bir suç dosyasını kendine has yöntemlerle çözmeye çalışmaktadır. Emri altında çalışan farklı karakterlerdeki polis memurları, seneler sonra karşısına çıkan imkânsız aşk ve yakasını bırakmayan talihsizlikler ise Hayati’nin kariyerini riske atacak yeni sorunları beraberinde getirmektedir.



İşte, Hayati ve Diğerleri'nin ilk bölüm fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin