'Hayalim, mutlu biri olmak'

Hande Katipoğlu, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Hayalim, mutlu biri olmak'

Kanal D'de ekrana gelecek olan Dostlar Mahallesi dizisiyle ekrana dönemeye hazırlanan Hande Katipoğlu, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.



Senem AYDIN / MİLLİYET



‘Hayalim, mutlu biri olmak’



- ‘Dostlar Mahallesi’nde sizi çeken ne oldu?

Türker İnanoğlu’nun kanatları altında 18 yıl evvel başladım mesleğime. Kendimi Erler Film çatısı altında, yuvasına dönmüş evlat gibi güvende hissediyorum.



- Dizide nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz?

Sevecen ama dedikoducu Füsun’u oynuyorum. Kocasına ve evladına canını verecek kadar fedakâr ama eltisini kıskandığı için yer yer kavgacı, deli dolu, kocasından hafiften çekinen renkli bir kadın.



- Set ortamı nasıl?

Ortam dediğimiz şeyi kişiler kendileri belirliyor. İnsanların hamuru hazımlı, kumaşı kaliteli olunca işin tadı da bir o kadar güzel oluyor. İyi insanlardan oluşan, birbirine destek veren bir ekibiz.



- Sunuculuğa devam edecek misiniz?

Şu anda program sunuculuğu yapmıyorum. Dizi ve tiyatroyla vaktimi dolduruyorum. Ama çok içime sinen bir teklif alırsam hayvanlar, çocuklar veya hobilerle ilgili düşünürüm elbette.



- Hayallerinizi neler süslüyor?

Mutlu insan olmak. Mutlu insan sağlıklı insandır, iç dengesini bulmuş insandır. Olan ve olmayan her şeyin hayrına olduğunu bilir. Mutlu insanlar sevgi, hoşgörü ve anlayış sahibidir.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin