Harvard'a kazanan oyuncu Ece Hakim'den takipçisine ayar!

ece Hakim, paylaştığı fotoğrafa yapılan çirkin yoruma yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Harvard'a kazanan oyuncu Ece Hakim'den takipçisine ayar!

Harvard Üniversitesi'ni kazanan ve ardından rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılarak Amerika'ya yerleşen Ece Hakim, öğrenci arkadaşlarıyla çektirdiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.



Harvard'a kazanan oyuncu Ece Hakim'den takipçisine ayar!



Ece Hakim paylaşımın ardından, 'Ailen seni bu soytarılıklara, bu gereksiz aktivitelere katılman için göndermedi' diyen sosyal medya kullanıcısına yanıt verdi.



Amerika'nın Harvard Üniversitesi'ni kazanarak oyunculuğa ara veren Ece Hakim, öğrenci arkadaşlarıyla çektiği bir kareyi Instagram hesabından yayınladı.



Harvard'a kazanan oyuncu Ece Hakim'den takipçisine ayar! - Resim : 2



Ece Hakim'in paylaşımının ardından bir sosyal medya kullanıcısı, "Sadece okulunla ve derslerinle ilgilen Ece'cim. Ailen seni bu soytarılıklara, bu gereksiz aktivitelere katılman için göndermedi. Ailen sen orada okuyabil diye burada kim bilir neler çekiyor neler yaşıyor bunları unutma. Ve kafanı derslerinden kaldırma" mesajını yazdı.



Harvard'a kazanan oyuncu Ece Hakim'den takipçisine ayar! - Resim : 3



20 yaşındaki Ece Hakim bu mesaja şu sözlerle yanıt verdi:



"Bunları yazarken keşke bu fotoğrafta gördüğünüz tüm öğrencilerin Harvard'a gelebilmek için 'neler çektiğini' de göz önünde bulundursanız.



Ben Harvard'a gelmeden önce de sizin 'gereksiz' bulduğunuz aktivitelere katılıyordum, hala da katılıyorum. Hedeflediğim okulda okuduğuma göre de, bu 'gereksiz' aktivitelerin eğitimime engel olduğunu düşünmüyorum. Ben sizin tam aksiniz görüşündeyim.



Bence ben kafamı kaldırmalıyım, herkes kafasını kaldırmalı ki yalnızca başarılı değil ama aynı zamanda mental sağlığı da yerinde bireyler var olabilsin"






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 




 

 


Ece Hakim (@ecehakim)'in paylaştığı bir gönderi (23 Eyl, 2018, 10:35öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin