Harun Kolçak'ın vefatının ardından sosyal medyada dolaşan vasiyeti gerçek mi?

Bugün Harun Kolçak'a ait olduğu iddia edilen bir vasiyet sosyal medyada hızla yayıldı.

Google Haberlere Abone ol
Harun Kolçak'ın vefatının ardından sosyal medyada dolaşan vasiyeti gerçek mi?

Usta sanatçı Harun Kolçak dün gece saat 23.00 sularında hayatını kaybetti. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören şarkıcı Harun Kolçak'ın doktoru "Prostat kanseri ile ilgili görmüş olduğu teravi süreci vardı. Genel olarak vücudun iflasıyla ilgili bir durum. Sevenlerinin başı sağolsun" dedi. Ölüm haberinin duyulmasının ardından Harun Kolçak’ın yakınları, arkadaşları ve sevenleri hastaneye geldi. Harun Kolçak'ın babası, usta sanatçı Eşref Kolçak acı kaybının ardından 'Yavrum çok erken gitti. Allah’ın takdiri ne desem ki…' diye konuştu. Kolçak, Harun Kolçak'ın cenazesinin Gemlik'te annesinin yanında toprağa verileceğini söyledi.



Harun Kolçak’ın Vasiyet Metni Gerçek mi?



Ünlü sanatçı Harun Kolçak’ın dün gece hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyada “Harun Kolçak’ın Vasiyeti” olduğu öne sürülen bir metnin büyük bir hızla dolaşmaya başladı.



Ancak hurriyet.com.tr'nin aile yakınlarından aldığı bilgiye göre ünlü sanatçının böyle bir vasiyeti yok. Kolcak'ın tek isteğinin, Gemlik’te annesinin mezarının yanına defnedilmek olduğu öğrenildi.



CENAZE TÖRENİ CUMA GÜNÜ



Harun Kolçak’ın prodüktör arkadaşı Polat Yağcı ise, "Cenazesi Cuma günü öğlen namazında Teşvikiye’den kalkacak. İkindi namazında da Bursa Gemlik’te Gemlik Mezarlığı’nda defnedilecek" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin