Hangi Survivor yarışmacısı Kalk Gidelim kadrosuna dahil oldu?

Kalk Gidelim dizinin 2’nci sezonuna ‘Ağır abi’ olarak dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Hangi Survivor yarışmacısı Kalk Gidelim kadrosuna dahil oldu?

Kalk Gidelim dizinin 2’nci sezonuna ‘Ağır abi’ olarak dahil olan ünlü isim, “Kadir İnanır gibi olmak çok isterim” dedi.



Survivor yarışmasıyla şöhreti yakalayan Erdi Ünver, sinemadan sonra şimdi de dizi dünyasına geçiş yaptı. Yarışmadan sonra Amerika’ya gidip oyunculuk dersleri alan ve 4 sinema filminde oynayan Ünver, TRT’nin sevilen dizisi 'Kalk Gidelim'in kadrosuna dahil oldu.



Ünver, “İnsanlar beni ağır abi olarak tanıdı, sevdi. Sinema filmlerinde de hep ‘ağır abi’ oldum, insanlar demek ki beni gözünde öyle canlandırıyor. Kariyerimde büyük duayen Kadir İnanır gibi olmak çok isterim. Kadir İnanır’ı örnek alıp, onun izinden yürümeye çalışıyorum” dedi.



Bu güzel bütünün parçası olmaktan gururluyum



Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayrı, Kerem Kupacı ve Emin Gürsoy gibi değerli oyuncuların yer aldığı bir diziye dahil olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Ünver, şöyle konuştu:



"Mükemmel bir kadro ile çalışma fırsatı yakaladım. Böylesine güzel bir bütünün parçası olmaktan çok gururluyum. Sıcak bir karşılama oldu. Set ortamı çok keyifli, herkes birbirine karşı çok saygılı. Herkes işini yapıyor, disiplinli bir şekilde ilerliyor. Dizi teklifi çok aldım ama eğitimlerimi tamamladıktan sonra ekranda olmak istedim. Çok çalışırsanız, hedeflerinizin peşini bırakmazsanız, başarı mutlaka gelecektir"



Hangi Survivor yarışmacısı Kalk Gidelim kadrosuna dahil oldu?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin