Hande Erçel'in annesinin son mesajı: Hangi anne, kızına olan bu anlamsız nefrete dayanabilir?

Erçel'in, dün yaşamını yitiren annesi Aylin Erçel’in Twitter hesabından yaptığı son paylaşım duygulandırdı...

Google Haberlere Abone ol
Hande Erçel'in annesinin son mesajı: Hangi anne, kızına olan bu anlamsız nefrete dayanabilir?

Önceki sezon Siyah İnci dizisinde Tolgahan Sayışman ile birlikte başrolde yer alan Hande Erçel, kısa süren dizinin ömrü nedeniyle en çok eleştirilen kişi konumundaydı. Başrolde beklentilerin altında kaldığı ve onun yüzünden dizinin final yaptığı eleştirileri ciddi boyutlara çıkmıştı. Ayrıca aşklarıyla da çok konuşulan Hande Erçel, uzun süre ekranda uzakta kalmayı tercih etmişti.



Birçok konuda eleştirilerin hedefi olan Hande Erçel’in annesi Aylin Erçel, dün yaşamını yitirdi. Kanser tedavisi gören Aylin Erçel’in vefatı kızını ve ailesini derinden yaraladı.



Aylin Erçel’in twitter hesabından son paylaşımı ise görenleri duygulandırdı. Kızının eleştirilerin hedefi olduğu dönemde bir hayranının mesajını retweet eden Aylin Erçel, bu mesaj ile ne kadar üzüldüklerini ifade ediyordu.



Aylin Erçel, twitter’da son retweet ettiği mesajda kızı için anlayış istiyordu.



İşte, Aylin Erçel’in retweet ettiği son mesaj:



“Lütfen ama lütfen şu kızın yakasından düşün, ailesini rahat bırakın artık. Haftalardır hastalıkla uğraşıyorlar ve siz hala daha linçten kötü yorumlardan vazgeçmiyorsunuz. Biraz merhamet, vicdan, kalp. Hangi anne, kızına olan bu anlamsız nefrete dayanabilir? Yeter.”



 




lütfen ama lütfen şu kızın yakasından düşün, ailesini rahat bırakın artık..haftalardır hastalıkla uğraşıyorlar ve siz hala daha linçten kötü yorumlardan vazgeçmiyorsunuz. biraz merhamet, vicdan, KALP.hangi anne kızına olan bu anlamsız nefrete dayanabilir? yeter artık. #HandeErçel


— satürn halkası (@writeratnight) 5 Eylül 2018
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin