HALUK LEVENT KIBRIS'TA GÖZALTINA ALINDI

Çete operasyonu kapsamında aranan şarkıcı Haluk Levent, gittiği KKTC'nin Gazimagosa kentinde gözaltına alındı. Levent, bu durumu Twitter'da böyle duyurdu...

Google Haberlere Abone ol
HALUK LEVENT KIBRIS'TA GÖZALTINA ALINDI

Haluk Levent, birkaç dakika içerisinde yazdığı Twitlerde, "Kıbrıs'ta olduğumu zaten canlı yayında söylemiştim. Arkadaşlar şu anda bana yapılan zulümdür, işkencedir. Kıbrıs polisi beni tutukluyor. Hak Hukuk yok. O kadar söyledim. Şu konserimi vereyim, kaçmadım, yine kaçmam ama nafile.. Ama boşuna.. Beni alıyorlar, şimdi cezaevine atıyorlar hukuksuz bir şekilde. Hoşçakalın dostlarım. Ben içerideyken hakkında çıkacak şeyler neler merak ediyorum. Sadece destek istiyorum.."


İzmir Polisi'nin çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik yaptığı operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan ünlü şarkıcı Haluk Levent, operasyonun yapıldığı saatlerde, Girne'de bulunan Mercury Otel'de bir turist tarafından görüntülenmişti.


Otel lobisinde gözlerden uzakta bir köşede oturan Levent'in, gün boyu internet aracılığı ile gelişmeleri takip ederek telefonla konuştuğu belirtilmişti.


Haluk Levent, operasyonun yapıldığı gün sosyal medyada takipçilerine gözaltına alınmadığını duyurdu. Levent twitter'daki hesabından da, takipçilerine yurt dışında olduğunu, gözaltında olmadığını, ülkeye dönünce eski bir dava nedeniyle ifade vereceğini yazmıştı.


DHA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin