Halka dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

TRT'nin yeni dizisi Halka'nın ekibine yeni bir oyuncu daha katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Halka dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

TRT'nin Es Film imzalı polisiye dizisi 'Halka'nın ekibine yeni bir oyuncu daha katıldı. Adı sezon başında Pana Film'in Nöbet dizisi için de geçen Funda İlhan, 'Halka'nın kadrosuna dahil oldu.



Volkan Kocatürk'ün yöneteceği iddialı dizide Funda İlhan, usta tiyatrocu Burak Sergen'in hayat vereceği mafya babası İlhan Tepeli'nin eşi Gülay karakterini canlandıracak. Ömrünü ailesinin itibarına adayan ve Serkan Çayoğlu'nun oynayacağı Cihangir'e karşı da tutkulu bir anne görevini üstlenen Gülay, hikâyenin güçlü kadınları arasında yer alıyor.



Halka dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?



Haftabaşı Film Sokağı Stüdyoları'nda prova çekimleri yapılan dizinin ekibinde Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Hazal Subaşı gibi genç kuşağın öne çıkan yıldızlarının yanı sıra usta oyuncular Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan ve Şehsuvar Aktaş da yer alıyor.



Adını üç halka simgesiyle bilinen bir suç teşkilatından alan dizinin en önemli özelliği ise klasik mafya anlatılarının aksine kadınların güçlü olduğu, yönetip yönlendirdiği bir karakter içeriği taşıması.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin