Halk TV'de bir ayrılık daha! Hangi deneyimli isim veda etti?

Başarılı gazeteci, Halk TV ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Halk TV'de bir ayrılık daha! Hangi deneyimli isim veda etti?

Semra Topçu, Lale Özan Arslan, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in 1 Nisan’da işlerine son verilmesinin ardından, duayen gazeteci Uğur Dündar da tepki göstererek Halk TV’den ayrılma kararı almıştı.



Bu ayrılıklara bir isim daha eklendi. Geçtiğimiz Ocak ayında Halk TV kadrosuna katılan başarılı gazeteci Tolga Şardan, kanalla yollarını ayırdığını açıkladı.



Ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyuran Tolga Şardan, şu ifadeleri kullandı:



"Bildiğiniz gibi bir süredir (yaklaşık 2 aydır) Halk Tv bünyesindeki Halktv.com.tr internet sitesinde yazılar yazmaktaydım. Ancak geçen hafta itibariyle yazı yazmaya son verip Halk Tv'den ayrıldım. Bu ayrılışın, kurumda yaşanan son olaylarla hiç bir bağı ve ilgisi yoktur. Tamamen kurum ile aramda doğan bir durumdur. Bilginize..." ifadelerini kullandı.



Halk TV'de bir ayrılık daha! Hangi deneyimli isim veda etti?



Tolga Şardan, haftada iki gün Halktv'nin internet sitesi www.halktv.com.tr'de Büyüteç adlı köşesinde yazı kaleme alıyor ve güvenlik konularındaki gelişmeleri de Halk TV ekranlarında yorumluyordu.



Halk TV'de bir ayrılık daha! Hangi deneyimli isim veda etti? - Resim : 2



Tolga Şardan kimdir?



Tolga Şardan 1988 yılında Ankara'da yayınlanan Ulus Gazetesi'nde mesleğe adım attı. 1989 yılı Kasım ayında Milliyet Gazetesi'nde Gece muhabiri olarak çalışmaya başladı. Milliyet'te güvenlik konularında uzman muhabir olarak görev yapan Şardan 5 yıla yakın süre gazetede Büyüteç adlı köşeyi kaleme aldı. 16 Mart 2015 tarihinden 1 Haziran 2018'e kadar Milliyet Gazetesi Ankara Temsilci Yardımcılığı görevini yürüten Şardan'ın Abdi İpekçi, ÇGD, TSYD, Çetin Emeç Genç Gazeteciler ve Muammer Yaşar Bostancı haber ödülleri bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin