Hakeme saldıran futbolcu üç gün sonra başından vurularak öldürüldü. Williams Alexander Tapón'un cesedi tren istasyonunda bulundu

Arjantin Amatör Ligi'nde oynanan La Cortada ve El Rejunte mücadelesinde orta hakeme saldıran Williams Alexander Tapón maçtan üç gün sonra başından vurularak hayatını kaybetti. Williams Alexander Tapón'un cesedi evine birkaç metre uzaklıktaki tren istasyonunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Hakeme saldıran futbolcu üç gün sonra başından vurularak öldürüldü. Williams Alexander Tapón'un cesedi tren istasyonunda bulundu

Arjantin Amatör Ligi'nde La Cortada ve El Rejunte arasında oynanan maçta, La Cortada forması giyen Williams Alexander Tapón sinirlerine hakim olamamış ve orta hakemin verdiği karar sonrasında hakeme saldırmıştı.

Williams Alexander Tapón hakemi önce yumrukla yere sermiş daha sonra da yerde tekmelemişti. Gerçekleşen bu olayın ardından Williams Alexander Tapón 'hakeme yönelik şiddetli saldırıdan' dolayı kasten adam öldürmeye teşebbüsle suçlandı.

Bu suçlamadan yalnızca üç gün sonra 24 yaşındaki oyuncunun cesedi evine sadece birkaç metre uzaklıktaki tren istasyonunda bulundu. Arjantin polisi yaptığı incelemede Williams Alexander Tapón'un başından vurulduğunu ve cesedinin tren istasyonuna taşındığını tespit etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin