HAKAN ŞÜKÜR, FEDERASYON'A ADAY OLACAK MI?

AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, gazetecilerin Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) Başkanlığı için aday olup olmayacağı yönündeki sorusuna yanıt verdi...

Google Haberlere Abone ol
HAKAN ŞÜKÜR, FEDERASYON'A ADAY OLACAK MI?

Şükür, eşiyle birlikte Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ni ziyaret etti Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD)'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında gazetecilerin spor gündemiyle ilgili sorularını da yanıtlayan Şükür, Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) Başkanı olmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını belirtti.


Bakırköy'de bulunan TOFD binasına eşi Beyda Şükür ile birlikte gelen Hakan Şükür, dernek genel başkanı Ramazan Baş ve dernekte bulunanları ziyaret etti. Bir süre dernek başkanı ve engellilerle sohbet eden Şükür, engellilerin sorunlarını dinledi. BİR SMS İLE TOFD'YE ÜYELİK Yapılan görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş, ' Türk spor kamuoyunun çok sevdiği bir ismi ağırlıyoruz. Kendisi tabi ki bizim için aynı zamanda İstanbul milletvekili. Bu nedenle kendisine sorun ve beklentilerimizle ilgili bilgiler de verdik. 74 milyonluk Türkiye' de omurilik felçlileri için tam teşeküllü bir rehabilitasyon merkezi yok. Bir süre önce konuştuğumuz sayın İbrahim Tatlıses de bize sayın başbakanımız da onaylarsa bir hastane yaptırmak istediğini söylemişti. Biz herkesin cep telefonundan 2 liralık bir ücretle TOFD üyesi olması için bir kampanya başlattık.Bu kampanya ile bu tarz çalışmalara katkıda da bulunulabşilecek. Sayın Şükür de bizim ilk üyemiz olacak" şeklinde konuştu.


ŞÜKÜR'DEN TFF BAŞKANLIĞI AÇIKLAMASI


Gazetecilere ziyaretiyle ilgili bilgi veren Şükür, "Engelliler ile ilgili bir yasamız var. Biz meclis bünyesinde de çalışmalar yapıyoruz. Ramazan bey bu konuda çok çalışıyor. Biz de sevgiyle kendileriyle beraber oluyoruz. Bugün burada olmamız çok anlamlı. Sosyal alanlarda engelli kardeşlerimizin daha aktif olabilmesi için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.


Gazetecilerin TFF başkanlığı için zaman, zaman isminin geçtiğini söylenmesi üzerine ise Şükür, "Öyle bir düşüncem yok. Çünkü ben milletvekiliyim. Oraya çok talip olur. Tabi süreç ne kadar zor işlese de. Herkes ne kadar kötü algılasa da futbol çok değerli bir sektör. Umuyorum ki aklı seklim yeni baştan her şeyin sıfırdan ele alınacağı, aklı selim insanların doğru kararlar verebileceği bir süreç başlar. Kendi adıma böyle bir adaylığım yok" şeklinde yanıtladı. Şükür daha sonra TOFD'nin kampanyasına ilk üye olmak için üyelik formunu doldurarak imzaladı.


BULUT MÜLHİM - İSTANBUL / DHA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin