Hakan Peker kanal baskınını ilk kez anlattı!

Ünlü şarkıcı, Aslı Şafak'la İşin Aslı programının konuğu oldu...

Google Haberlere Abone ol
Hakan Peker kanal baskınını ilk kez anlattı!

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği, sunuculuğunu Aslı Şafak'ın yaptığı hafta içi her gün Bloomberg HT'de saat 20:00'da yayınlanan  Aslı Şafak'la İşin Aslı programının konuğu Hakan Peker'di. Uzun yıllar sonra ilk defa bir televizyon programına katılan Hakan Peker son dönemlerde hakkında çıkan kanal basma olayının iç yüzünü Aslı Şafak'a anlattı. 



TELEVİZYON BASKINI HABERİNİN İÇ YÜZÜ NE?



Şafak'ın kanal basma olayının aslını sorması üzerine Peker " Şarkı her yerde çalınca raporlar geliyor. Raporlar doğrultusunda Kral grubuda girmeyince kanalı  bir kaç kez aradık. Etik yayın yapmadıklarını düşündük. Bir negatif ayrımcılık olduğunu düşündük. Daha sonra bu sorun çözüldü gibi göründü. Başarılı giderken bu sefer de başarısız olduğumuz algısı yaratılmak istendiğini hissettik. O zaman da dedik ki 'kardeşim siz bunu o zaman hiç kullanmayın. Çünkü zaten lisanssız yayın yapıyorlarmış. Biz de lisanssız yayın yaptıklarını mazeret göstererek klibimizi oradan çektik. Yayınlamayın dedik. Durum bu hukuki olarak. 



Aslı Şafak'ın "Sizin gidip kapıyı zorlama gibi bir olayınız yok mu? " sorusu üzerine 

Hakan Peker "Oraya biz değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti gitti. Hakkımızı korumak adına gitti. Oraya giden insanlar da baskın falan yapmadılar. Hukuki olarak yapılması gereken tespiti yaptılar. Hakan Peker burada yayınlanıyor mu yayınlanmıyor mu? Yayınlandığını gördüler. Ve bu yayının da yasal olmadığını saptadılar lisan olmadığı için. Biz de o zaman dedik ki bizim klibimizi yayınlamayın. Bu anlamda böylece durdurmuş olduk açıkcası" ifadelerini kullandı.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin