Gülse Birsel'den Jet Sosyete açıklaması!

Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisinin akıbetiyle ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Gülse Birsel'den Jet Sosyete açıklaması!

Sezon başında Star'dan TV8'e transfer olan ve 2 Mayıs'ta final yapacak Jet Sosyete dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, dizinin akıbetiyle ilgili, kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaptı.



Gülse Birsel imzalı komedi dizisi Jet Sosyete, iki hafta sonra ekrana gelecek olan 39. bölümüyle final yapacak. Daha önce Jet Sosyete'nin artık televizyonda yayınlanmayacağını açıklayan Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni sezon için bilgi verdi.



'45 dakika yapacağız'



Birsel televizyonda 120 dakika yayınlanan dizinin, yeni sezonda 45 dakika olacağını duyurdu.



Jet Sosyete'nin son bölümünde yakaladığı başarılı reyting sonucunu paylaşayan Birsel, "Reytinglerle bizi ikna etmeye çalışma televizyon dünyası. Yeni sezonda başka platforma gidiyoruz biz, çiçek gibi 45 dakika yapacağız. (Televizyon finalimiz 2 Mayıs’ta, 2 bölüm kaldı yani)"






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Reytinglerle bizi ikna etmeye çalışma televizyon dünyası! Yeni sezonda başka platforma gidiyoruz biz, çiçek gibi 45 dakika yapacağız!  @jetsosyete (Televizyon finalimiz 2 Mayıs’ta, 2 bölüm kaldı, dizinin devamı başka platformda yani.)



Gülse Birsel Official (@gulsebir)'in paylaştığı bir gönderi (19 Nis, 2019, 4:40öö PDT)






Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı Jet Sosyete dizisi 2 Mayıs'ta ekrana gelecek olan 39. bölümüyle final yapacak. Dizi Eylül ayından itibaren dijital bir platformda yayınlanmaya devam edecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin