Gülse Birsel'den flaş açıklama! Jet Sosyete final mi yapıyor?

Jet Sosyete'nin final yapacağı iddialarına Gülse Birsel'den yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Gülse Birsel'den flaş açıklama! Jet Sosyete final mi yapıyor?

Yeni sezon başında Star'dan TV8'e transfer olan ve her hafta çarşamba akşamları ekranlara gelen Jet Sosyete dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. Yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan dizi için 'Acaba final mi yapyıor?' sorusu akıllara geldi.



TV8 ekranlarında her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Özlem Eren, Yasemin Sakallıoğlu gibi isimlerin oynadığı Jet Sosyete dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacak olması acaba final mi yapıyor sorusunu akıllara getirdi.



Dizinin oyuncusu ve senarist Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisinin bu hafta Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçı nedeniyle yayınlanmayacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile açıkladı.



'Haftaya yine beraberiz'



Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hafta yeni bölüm yok, ama en komik sahnelerle yine karşınızda olacağız."Siz Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçını rahat rahat seyredin, biz de bir nefes arası verelim dedik. Yav bırak, maç olunca onu seyrediyorsunuz, biliyorum! Biz setteyiz, haftaya bomba yeni bölümle yine beraberiz!" ifadelerini kullandı. Galatasaray, 28 Kasım Çarşamba günü saat 20.55'te Lokomotiv Moskova ile Rusya'da karşı karşıya gelecek.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Bu hafta yeni bölüm yok, ama en komik sahnelerle yine karşınızda olacağız. Siz Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını rahat rahat seyredin, biz de bir nefes arası verelim dedik. Yav bırak, maç olunca onu seyrediyorsunuz, biliyorum! Biz setteyiz, haftaya bomba yeni bölümle yine beraberiz! @jetsosyete



Gülse Birsel Official (@gulsebir)'in paylaştığı bir gönderi (27 Kas, 2018, 4:39öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin