Gözler Google'a çevrildi! 4 Ekim’de ne duyuracak?

İnternet devi Google, 4 Ekim tarihinde önemli bir duyuru yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Gözler Google'a çevrildi! 4 Ekim’de ne duyuracak?

CNN Türk'ün haberine göre; şimdiye kadar basına yansıyan bilgilere göre Google’dan iki yeni akıllı telefon bekleniyor. Google Pixel ve Google Pixel XL olarak adlandırılacağı düşünülen telefonların ikisi de HTC tarafından üretilecek. Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, uzun bir aradan sonra tekrar Google ile partnerlik içerisinde.



Duyurulacak akıllı telefonlar haricinde Google’dan 4K çözünürlük destekleyen yeni bir Chromecast cihazı ve Daydream VR isimli sanal gerçeklik konseptinin detaylarının da açıklığa kavuşması bekleniyor.



Google’ın resmi YouTube kanalında yayınlanan video ile bu tarih kesinleşti. İlgili videoyu haberimizin sonunda izleyebilirsiniz. Videonun açıklama kısmında “Sevilecek yeni bir şey” açıklaması dikkat çekiyor. İlgili video The Big Bang Theory isimli dizide de reklam olarak yer aldı.



Ayrıca yayına giren yeni bir internet sayfasında da yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi Google’a bildirebiliyorsunuz. Google’ın yeni telefonlar hakkındaki detayları topladığı e-posta adreslerine yollaması bekleniyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin