Google'da geçen hafta en çok neler arandı?

Geçen hafta Google’da en çok aranan konular açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Google'da geçen hafta en çok neler arandı?

Interpress’in Google Türkiye'den elde ettiği verilere göre 16 Mart - 23 Nisan 2018 tarihleri arasında Google’da en çok aranan konunun ülkemizde her yıl coşkuyla kutlanan '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' olduğu ortaya çıktı.



Geçen haftanın en çok merak edilen bir diğer konusu 'Avicii neden öldü' olurken evinde ölü olarak bulunan dünyaca ünlü DJ ile ilgili çıkan haberler ve hayatı en çok aranan başlıklar olarak dikkat çekti.



Her yıl 22 Nisan'da çevre kirliliği ve çevresel tehlikelere karşı dikkat çekmek amacıyla çeşitli etkinliklerle kutlanan 'Dünya Günü' geçen hafta Google’da en çok aranan konular arasında yer alırken ülke gündemine damga vuran 'Erken seçim' konusunun da en çok aranan konular arasında yer aldığı belirlendi.



Geçen haftanın Google’da gündemi en çok meşgul eden bir başka konusu paylaştığı video ile bir anda olay olan 'Esra Ersoy' olurken, Veliaht Prens Selman’a karşı darbe düzenlendiği iddiaları ile gündeme gelen bir diğer başlık 'Suudi Arabistan darbe' olarak öne çıktı.



Geçen hafta Google’da en çok aranan ilk 10 konudan diğerlerinin ise sırasıyla 'Ramazan Bayramı 2018', 'Üniversite sınavı ne zaman 2018, YKS', 'İyi Parti seçime girebilecek mi' ve 'Güneş Motel' olduğu tespit edildi.



Google’da geçen hafta en çok aranan diğer konular ise şöyle sıralandı:



11. Öztürk Yılmaz, Didem Engin

12. Cemal Safi

13. Adriana Lima, Metin Hara

14. Ercan Vuralhan

15. 23 Nisan şiirleri

16. Levent Gültekin

17. Kıbrıs Tatlısı

18. Ara Güler

19. Burak Törer

20. Sedef Orman

21. Seray Sever, Eray Sünbül

22. Bedelli askerlik

23. Sabiha Gökçen

24. Turgut Özal, Malatya Üniversitesi

25. Ayşe Öğretmen, Ayşe Çelik

26. Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül, Saadet Partisi

27. İlhan Kesici

28. CHP Cumhurbaşkanı Adayı, Muharrem İnce

29. Seçim anketleri

30. Natalie Portman


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin