Gonca Vuslateri, Vor Kleın’da Demet Akbağ ve Oya Başar’ı ağırladı

Vor Klein, Emir Ersoy & Gonca Vuslateri’yi ağırlamaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Gonca Vuslateri, Vor Kleın’da Demet Akbağ ve Oya Başar’ı ağırladı

İlk kez Emir Ersoy’un “RocKuba” albümünde bir araya gelen ve çok beğenilen ikili, dün akşam da geçmişten günümüze unutulmaz şarkıları kendilerine has yorumladılar. Büyük ilgi gören gecenin konukları arasında ünlü oyuncular Demet Akbağ ve Oya Başar da vardı. Gonca’nın şarkı söylemesini çok beğendiklerini belirten ikili, bir araya sahneye çıkıp, esprileriyle seyircilere unutulmaz bir gece yaşattılar. “Gonca Vuslateri bizim her şeyimiz ama Emir de benim elime doğdu” diyen Oya Başar, Demet Akbağ’dan aldığı enerjiyle soluğu Gonca Vuslateri’nin yanında aldı. Demet Akbağ da samimi ortamını çok beğendiğini belirtirken, “Gonca sahnede sesiyle ve enerjisiyle gerçekten çok iyi, biz de burada olduğumuz için çok mutluyuz” diyerek sahneden ayrıldı. Üçlü birlikte şarkı da söylediler.



İstanbul’un tarihi semtlerinden Karaköy’de Ocak ayında kapılarını açan ve kısa zamanda büyük ilgi gören  Vor Klein, Emir Ersoy & Gonca Vuslateri’yi ağırlamaya devam ediyor. İlk kez Emir Ersoy’un “RocKuba” albümünde bir araya gelen ve çok beğenilen ikili, dün akşam da geçmişten günümüze unutulmaz şarkıları kendilerine has yorumladılar.



Demet Akbağ ve Oya Başar’dan komedi şov 



Büyük ilgi gören gecenin konukları arasında ünlü oyuncular Demet Akbağ ve Oya Başar da vardı. Gonca’nın şarkı söylemesini çok beğendiklerini belirten ikili, bir araya sahneye çıkıp, seyircilere unutulmaz bir gece yaşattılar. “Gonca Vuslateri bizim her şeyimiz ama Emir de benim elime doğdu” diyen Oya Başar, Demet Akbağ’dan aldığı enerjiyle soluğu Gonca Vuslateri’nin yanında aldı. Demet Akbağ da samimi ortamını çok beğendiğini belirtirken, “Gonca sahnede sesiyle ve enerjisiyle gerçekten çok iyi, biz de burada olduğumuz için çok mutluyuz” diyerek sahneden ayrıldı. Üçlü birlikte şarkı da söylediler.



Emir Ersoy & Gonca Vuslateri, her Perşembe akşamı Vor Klein’da sahne almaya devam edecek. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin