Gonca Sağlam'ın 70 bin liralık davasına ret!

Gonca Sağlam’ın iki çocuğunun babası Uğur Akkuş ile evliliğinin yıkılmasına neden olarak gösterdiği Ebru Şallı’ya 2 yıl önce açtığı 70 bin liralık tazminat davası reddedildi.

Google Haberlere Abone ol
Gonca Sağlam'ın 70 bin liralık davasına ret!

Gonca Sağlam'ın, finansçı Uğur Akkuş ile 10 yıllık evliliğinin yıkılmasına neden olarak gösterdiği Ebru Şallı'ya açtığı 70 bin liralık tazminat davası reddedildi.



İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına davacı Gonca Sağlam'ın avukatı Ayşegül Topdemir ile davalı Ebru Şallı'nın avukatı Şeyda İlhan katıldı.



Gonca Sağlam'ın avukatı, Ebru Şallı'nın evli olduğunu bilerek ve isteyerek eşiyle birlikte olduğunu öne sürerek tazminata hükmedilmesini istedi.



Avukat Ayşegül Topdemir, "Müvekkilimin aile bütünlüğü yok olmuş, hayatı alt üst olmuştur" dedi. Ebru Şallı'nın avukatı ise "Müvekkilimin davacının evliliğinin bitmesinde hiçbir alakası yoktur.



Aile Mahkemesi'nde davacı ile eşi anlaşmalı boşanmışlardır. Müvekkilimden tazminat istenemez. Dava reddedilsin" ifadesini kullandı.



İki yıldır süren davayı karara bağlayan mahkeme, Gonca Sağlam'ın Ebru Şallı'ya açtığı davayı reddetti.



'YUVAMI YIKTI' DEMİŞTİ



İş insanı Uğur Akkuş ile evliliğinin sona ermesinden Ebru Şallı'yı sorumlu tutan Gonca Sağlam, 2 yıl önce Ebru Şallı'ya 70 bin liralık manevi tazminat davası açmış ve ardından boşanmıştı.



Gonca Sağlam dava dilekçesinde, Ebru Şallı'nın eşiyle Bodrum'da el ele pozlar verdiğini, evlilik dışı ilişki nedeniyle yuvasının yıkıldığını iddia etmişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin