Gökhan Özoğuz'dan İmamoğlu ve Yavaş mesajı!

'Artık ülkeye güneş doğmuştur demektir...'

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Özoğuz'dan İmamoğlu ve Yavaş mesajı!

Athena grubunun solisti ve kurucusu Gökhan Özoğuz, kişisel Twitter hesabından Ankara ve İstanbul'da başkanlık koltuğuna oturan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.



Gökhan Özoğuz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:



"Aynı görüşte olmayan insanlara Adiler diyen şerefsizler diyen kendinden olmayana terörist diyen halkı ayrıştıran belediye başkanları yoksa artık ülkeye güneş doğmuştur demektir. Tebrikler #MansurYavaş #Ekremİmamoğlu"




Aynı görüşte olmayan insanlara Adiler diyen şerefsizler diyen kendinden olmayana terörist diyen halkı ayrıştıran belediye başkanları yoksa artık ülkeye güneş doğmuştur demektir. Tebrikler #MansurYavaş #Ekremİmamoğlu


— Gökhan Özoğuz (@gokhanozoguz) 1 Nisan 2019


'Bizde halk zırhı var'



Gökhan Özoğuz, bu paylaşımının ardından gelen yorumlara, yine kişisel Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla yanıt verdi. Özoğuz, "Yok ozaman neden Acunla çalıştın onca sene yok ne çabuk döndün yok komünist mi oldun yok hdpkklısın şerefsizsin adam sanmıştık Süleyman Soyluya terörist dedin vs. msjlarını atan trol kardeşler sizi öpüyorum . Bizde Halk zırhı var işlemiyor işlemiyor . Hayde başka kapıya"




Yok ozaman neden Acunla çalıştın onca sene yok ne çabuk döndün yok komünist mi oldun yok hdpkklısın şerefsizsin adam sanmıştık Süleyman Soyluya terörist dedin vs. msjlarını atan trol kardeşler sizi öpüyorum . Bizde Halk zırhı var işlemiyor işlemiyor . Hayde başka kapıya 


— Gökhan Özoğuz (@gokhanozoguz) 1 Nisan 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin