Gökhan Özoğuz'dan Burhan Kuzu'ya Ekrem İmamoğlu yanıtı!

Ünlü şarkıcı, sosyal medyadaki paylaşımıyla Kuzu'yu kınadı.

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Özoğuz'dan Burhan Kuzu'ya Ekrem İmamoğlu yanıtı!

Ak Parti eski milletvekili Burhan Kuzu, sosyal medya hesabı üzerinden, mazbatası elinden alınan CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun Habertürk'te katıldığı bir programda, kurgulanarak hazırlanan ve "PKK ve FETÖ'ye çağrı" olarak yansıtılan sözlerine ilişkin olarak, "İstanbul seçimleri öncesi CHP-PKK-FETÖ ittifakı aleni bir şekilde ortaya çıkmış oldu. İstanbul halkı böylesi bir işbirliğine geçit vermez" ifadelerini kullandı. Kuzu'ya yanıt Athena müzik grubunun solisti Gökhan Özoğuz'dan geldi.



Burhan Kuzu'nun Tweet'ini alıntılayan Özoğuz, "Ben bir T.C. vatandaşı olarak bu şekilde asılsız, iftira ve yalan dolu suçlamayı hiç tereddüt etmeden yazdığınız için sizi ve sizin gibi söylemlerde bulunanları kınıyorum" dedi. Halkın her zaman doğru olanı bilerek bağrına bastığını söyleyen Özoğuz, "Bu kabus yalan dalgası elbet bir gün bitecek" diye yazdı.



YSK'nın seçim yenileme kararıyla mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu'nun Habertürk'te söylediği sözleri, hükümete yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları tarafından çarpıtılmış, "Skandal PKK ve FETÖ" sözleri şeklinde servis edilmişti. İmamoğlu'nun Habertürk'te söylediği sözlerin çarpıtılmasıyla ilgili programda soruyu soran gazeteci Mehmet Akif Ersoy akşam saatlerinde bir yazı kaleme alarak yaşananların AKP’lilerin paylaştığı gibi olmadığını açıklamıştı.



AKP'li Burhan Kuzu, kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan şunları kaydetti:



"İmamoğlu sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. Canlı yayında "Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim" diyerek FETÖ ve PKK'ya açıkça mesaj gönderdi. İstanbul seçimleri öncesi CHP-PKK-FETÖ ittifakı aleni bir şekilde ortaya çıkmış oldu. İstanbul halkı böylesi bir işbirliğine geçit vermez."



Gökhan Özoğuz'dan Burhan Kuzu'ya Ekrem İmamoğlu yanıtı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin