Gizem Karaca Bakü'de ödül aldı

Ünlü oyuncu, 'Türk Filmleri Haftası–Bakü' etlinliğinde ödül aldı.

Google Haberlere Abone ol
Gizem Karaca Bakü'de ödül aldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla ve T.C. Bakü Büyükelçiliği’nin destekleriyle Yerli Düşünce Derneği’nin organize ettiği 'Türk Filmleri Haftası–Bakü' etkinliği, Mehmet Gün’ün yönettiği 'Güller' filminin galası ile başladı.



Film haftasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, AK Parti Ordu Milletvekili ve Yerli Düşünce Derneği Genel Başkanı Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanlığı Uzmanı Fatih Topaktaş’ın yanı sıra 'Seni Seviyorum Adamım' filminin başrol oyuncusu Gizem Karaca, 'Güller' filminin yönetmeni Mehmet Gün ve oyuncusu Deniz Oral, 'Anons' filminin yapımcısı Halil Kardaş, 'Diriliş Ertuğrul' dizisi oyuncularından Sezgin Erdemir, FİYAP Genel Sekreteri ve “Hay” filminin yapımcısı Ahmet Edebali de katıldı.



Gizem Karaca Bakü'de ödül aldı



Bakü'deki organizasyon kapsamında düzenlenen törende "Seni Seviyorum Adamım" filmi gösterime girecek olan Gizem Karaca, Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncusu Sezgin Erdemir ile Deniz Oral, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Ak Parti Miletvekili  Metin Gündoğdu'dan ödül aldı.



Gizem Karaca Bakü'de ödül aldı - Resim : 2



23-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte; Güller, Seni Seviyorum Adamım, Hay, Anons ve Can Feda filmleri “Nizami KinoMerkezi”nde sinemaseverlerle ücretsiz olarak buluşacak. Ayrıca bu hafta çerçevesinde, film gösterimlerinden sonra sanatçılarla seyirci buluşmaları yapılacak. Türkiye’den gelen yönetmenler, oyuncular ve yapımcılarla Azerbaycanlı sinema sanatçıları buluşması gerçekleştirilecek, ortak yapımlar üzerine ikili görüşmeler ve söyleşiler yapılacak.



Bunun yanı sıra Azerbaycan Devlet Medeniyet ve İnce Sanat Üniversitesi’nde sanatçı-öğrenci buluşmaları ve söyleşisi gerçekleştirilecek.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin