GİZEM HATİPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA: 'MUHTEŞEM YÜZYIL'DA ROL ALACAĞIMI SÖYLEMEDİM'

Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına eşi Hakan Hatipoğlu ile birlikte katılan Gizem Hatipoğlu, Muhteşem Yüzyıl'da rol alamadığı için hayal kırıklığına uğradığı yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Google Haberlere Abone ol
GİZEM HATİPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA: 'MUHTEŞEM YÜZYIL'DA ROL ALACAĞIMI SÖYLEMEDİM'

TV8'de yayınlanan Böyle Bir Şey Var mı? programında  
Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun konuğu olan Gizem ve Hakan Hatipoğlu çifti, en kısa zamanda bebek sahibi olmak istediklerini belirtti.

Gizem Hatipoğlu ayrıca Muhteşem Yüzyıl'da rol alamadığı için hayal kırıklığına uğradığı yönündeki haberlere de açıklık getirdi: “Ben hem dizi başlamadan önce hem de şu sıralar bu diziyle ilgili deneme çekimlerine gittim. Hepsi bu. Beğenilmemiş olacağım ki teklif gelmedi. Bu da çok normal. Ama ben bunu kalkıp da Muhteşem Yüzyıl’da oynayacağımı falan söylemedim. Bir röportajımda sadece deneme çekimine gittiğimi söyledim. Olay çok çirkin bir şekilde medyaya yansıdı. Kim öpüşecek, sevişecek diye. Bizim bir ailemiz var ve biz ailelerimizle birlikte yaşıyoruz. Bu yazılar onları da çok üzdü” dedi.
Hakan Hatipoğlu ise şöhretin kendilerini değiştirmediğini belirterek, “Biz gelebilecek her şeye hazırlıklıyız. Az çok nelerin olabileceğini tahmin edebiliyoruz. Ama biz el ele verdik. Ben hayat eşimi bulduğuma inanıyorum. Bir kere evlenmek ve o kadınla yaşlanmak hep hayalimdi. Gizem böyle birisi. Ben hayalimi gerçekleştirdim” dedi. 

HAKKI BULUT: "KIVANÇ ŞARKININ HAKKINI VERMİŞ" 
Böyle Bir Şey Var mı programına arabesk müziğin ünlü ismi Hakkı Bulut da katıldı. Kıvanç Tatlıtuğ’un “Kuzey Güney” şarkısında söylediği “Yalnızım” şarkısını değerlendiren Bulut, “Kıvanç şarkının hakkını vermiş” dedi.
“Şarkının pes kısımlarını beğendim. Orayı gayet iyi söylemiş. Tabii iyi bir sesi olup olmadığını anlamak için şarkının meyan, dik kısımlarını da söylemesi ve bizim de dinlememiz gerek. O şarkının pes kısımlarını herkes çok rahat söyleyebilir. Yine de kendisini tebrik ediyorum…”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin