Gazeteciye yumruk işinden etti

Gazeteciye saldıran teknik direktörün işine son verildi.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciye yumruk işinden etti

Meksika Futbol Federasyonu, havaalanında bir gazeteciyi yumrukladığı öne sürülen teknik direktör Miguel Herrera’nın görevine son verdi.



Meksika Futbol Federasyonu Başkanı Decio de Maria Serrano, düzenlediği basın toplantısında, takımına başarılı sonuçlar aldırmasına rağmen havaalanında bir basın mensubuyla arasında yaşandığı iddia edilen şiddet olayı nedeniyle Miguel Herrera’nın durumunu değerlendirdiklerini açıkladı. Yönetim kurulu ile yaptığı toplantının ardından zor bir karar aldıklarını belirten Serrano, "Federasyondaki iş arkadaşlarımla yaptığım görüşmenin ardından Miguel Herrera’nın takımdan ayrılması gerektiği yönünde kararımızı verdik. Kolay bir karar olmadı ama doğru olanı buydu" ifadelerini kullandı.



"HERRERA BAŞARILI ANCAK YAPTIĞI KABUL EDİLEMEZ"



Futbolda şiddete tamamen karşı olduklarını vurgulayan başkan Serrano, teknik direktör Herrera’nın milli takımda elde ettiği başarılardan çok memnun olmalarına rağmen basınla arasında yaşanan durumun "kabul edilemez" olduğunu söyledi.



Meksika, Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından düzenlenen Altın Kupa finalinde Jamaika’yı 3-1 yenerek kupaya uzanmıştı. Karşılaşmalardaki heyecanlı ve sinirli davranışları nedeniyle ülkesinde sürekli gündeme gelen teknik adamlar arasında yer alan Herrera’nın, takımının kazandığı kupanın ardından Philadelphia Uluslararası Havaalanı’nda Meksikalı televizyon yorumcusu Christian Martinoli ile tartıştığı ve basın mensubunu yumrukladığı öne sürülmüştü. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin