Gazeteci Nedim Şener'den 17-25 Aralık yorumu

Gazeteci Şener, "Erdoğan'ı hapse atacaklardı ben de ömür boyu hapis yatacaktım" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Nedim Şener'den 17-25 Aralık yorumu

2011'de Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp ardından tutuklanan ve 2012'de tahliye olan gazeteci Nedim Şener, paralel yapıya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.



17 yıl hapis cezası ile yargılanan Şener, 17-25 Aralık darbe girişimleri için “Bunların en büyük amaçları Tayyip Erdoğan, hapse attırmaktı. Başbakan'ı indirebilselerdi ben de hiç tartışmasız tekrar cezaevindeydim ve bir daha da ömür boyu çıkamazdım” dedi.



Şener, 17-25 Aralık süreci için şunları söyledi: “O operasyonlar istedikleri gibi gerçekleşse ve devamında Başbakan'ı indirebilselerdi ben de hiç tartışmasız tekrar cezaevindeydim ve bir daha da ömür boyu çıkamazdım. O zaman ayrı bir örgüt şeması oluşturup ilgili, ilgisiz herkesi hapse tıkacaklardı. Bakın yeni yeni ortaya çıkıyor kimleri hangi sahte gerekçelerle dinlemişler. İşadamlarını, gazetecileri herkesi yasadışı terör örgütü diye dinlemişler. Herkes hakkında arşiv tutmuşlar. Ben değil çok kişi içerdeydi şimdi. Sadece devleti değil ülkeyi ele geçireceklerdi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin