Gazeteci Makbule Cengiz'den İsmail Küçükkaya'ya: O saatlerde Muharrem İnce ile ben de konuştum ama...

İsmail Küçükkaya'nın mesajı, İnce'nin henüz kameralar karşısına geçmeden kamuoyuna duyurması sosyal medyada tartışma yaratmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Makbule Cengiz'den İsmail Küçükkaya'ya: O saatlerde Muharrem İnce ile ben de konuştum ama...

Muharrem İnce, bugün CHP Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamada, konuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. İnce, Küçükkaya güvenmek ile hata yaptığını belirterek, "Özür diliyorum o konu için" dedi.



İnce'nin bu sitemine sosyal medyada yanıt veren ve gazetecilik refleksleri kullandığını belirten Küçükkaya ise şu açıklamayı yaptı;



"Şimdi bana bir tek gazeteci çıksın ve desin ki; “seçim gecesi C.B adayı İnce ortada yok. Saatler 00.37. Herkes onu merak ediyor. Ve kendisine soruyorsunuz. O da ‘adam kazandı’ diyor. Ben bunu haber yapmam. Bilgiyi kendime saklarım” bunu söyleyecek gazetecileri! göreyim."



MAKBULE CENGİZ'DEN HODRİ MEYDAN



Kamuoyunun Halk TV'den tanıdığı gazeteci Makbule Cengiz ise bu reste, "hodri meydan" diyerek karşılık verdi.



Dün akşam kendisinin de Muahrrem İnce ile temas kuran gazeteciler arasında olduğunu belirten Cengiz, şu mesajı paylaştı;



"O zaman ben söyleyeyim! O saatlerde Muharrem İnce ile ben de konuştum. Milyonlarca insan beklerken bana düşmezdi, haddimi bildim! Tweetle mesajını yayınlamak yerine açıklamasını beklemeyi tercih ettim. “Canlı yayın heyecanı fevri davrandım” demek de bir erdemdir!"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin