Gaddar dizisi ne zaman başlayacak. Gaddar dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler. Gaddar dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Gaddar dizisi heyecanla bekleniyor. Başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer alacağı Gaddar dizisi hakkında detaylar netleşti. Gaddar dizisi hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Gaddar dizisi ne zaman başlayacak? Gaddar dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Gaddar dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Google Haberlere Abone ol
Gaddar dizisi ne zaman başlayacak. Gaddar dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler. Gaddar dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Gaddar dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor.

Peki Gaddar dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Gaddar dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

İşte Gaddar dizisinin yayın tarihi...

GADDAR DİZİSİNİN KONU NEDİR?

Gaddar dizisinin senaryosunu Kaçak ve Dila Hanım dizilerinin de senaristliğini yapan Hürer Ebeoğlu yazacak. Filmin yönetmenliğini ise Çukur ve Üç Kuruş dizilerini de çeken başarılı yönetmen Sinan Öztürk üstlenecek. Aksiyon türünde çekilecek Gaddar dizisinde aile hikayesi işlenecek.

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Gaddar dizisinin oyuncu kadrosu henüz tam olarak belli olmadı. Ancak dizinin başrolünde İçerde dizisinin yıldızları Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy başrolde yer alacak. Ayrıca Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran gibi isimlerin de dizide rol alması bekleniyor.

GADDAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gaddar dizisi Eylül 2023'te başlayacak.

GADDAR DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Gaddar dizisi FOX TV ekranlarında seyircilerle buluşacak.

Etiketler Gaddar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin